Skip to content

Cerbul de Aur 2009 – conferinte ziua 2

Suntem la conferintele pentru a doua zi a Cerbului de Aur: prima conferinta cu juriul, a doua cu participantii din a doua semifinala a concursului. Asteptam si ultima conferinta, cu Holograf.

Juriul:

Dida Dragan – presedintele juriului .Cavaler de Onoare al Romaniei, doua premii de stat, premiul Uniunii Compozitorilor, premiul de excelenta, medalii de aur la festivaluri internationale, cupa intercontinentala si premiul presei, membra a Consiliului de Administratie al SRTv.

Nuno Figueira – producator la Televiziunea Publica Portugheza. A reprezentat Portugalia la mai multe festivaluri, mai ales la Eurovision unde a fost de mai multe ori seful delegatiei portugheze. A declarat ca, dupa Eurovision, Cerbul de Aur este al 2lea festival ca importanta din Europa.

David Lowen – membru in Consiliul de Administratie al Royal Television Society (forumul principal in care se dezbat problemele editoriale ale televiziunilor britanice); a fost presedintele, iar acum este membru al CIRCOM Regional, organizatia televiziunilor publice europene din care face parte si TV; a contribuit la modernizarea televiziunilor din Rusia si din Emiratele Arabe Unite.

Michael Lally – presedinte al CIRCOM – Asociatia Europeana a Televiziunilor Regionale si editor sef la redactia de stiri în limba irlandeza. A declarat ca se va contrazice teribil cu colegii din juriu in privinta prestatiei concurentilor. :))

Paula Seling – a castigat trofeul Festivalului Cerbul de Aur in 2002, trofeul Festivalului Mamaia in 1997, premiul “Cea mai buna voce feminina din Romania”, adjudecat la Premiile Industriei Muzicale Romanesti in 2002.

Vic Vergeat – si-a început cariera muzicala la 15 ani, cand a inceput sa compuna si sa cante alaturi de trupa Blackbirds. De-a lungul timpului, a colaborat cu artisti precum trupa Nazareth, Joe Perry de la Aerosmith, Gianna Nannini.

Alfredo Tisocco – compozitor si pianist, fondator al grupului Opus Avantra, Presedinte al Crams Music Italia.

Dumitru Morosanu – a reinviat traditia Cerbului de Aur dupa o pauza de mai bine de 20 de ani, a fost directorul festivalului incepand cu primele editii realizate dupa Revolutie; presedinte al Modus Production.

Stefan Gheorghiu – a definit scoala romaneasca violonistica; in calitate de profesor universitar, a scolit la randul sau generatii de muzicieni; presedintele CREDIDAM.

Jeroen Depraetere – si-a început cariera jurnalistica in radio, dar a optat în final pentru televiziune; a participat la numeroase festivaluri internationale de muzica si a infiintat Academia Flamanda de Televiziune din Belgia.

Antero Paivalainen – muzician si producator al Taurus Music; a jurizat nenumarate festivaluri internationale, printre care si Cerbul de Aur.

Participantii din a 2a semifinala:

Olia Tira – Moldova Marcela Garcia Cruz – Mexic 4 Yuz – Turcia Rolf Jr. – Estonia Smadar Akray – Israel Marios Tofi – Cipru Jasmine – Romania Ovi – Norvegia

Jasmine va invita sa o votati (ex membra Ooops, pe care o puteti asculta si pe albumul BUG Mafia – „Viata Noastra” vol 2, reprezinta Romania):

Holograf vor avea un recital de 75 de minute, vor intra in jurul orei 11, vor incepe cu piesele „Stiu cine sunt”, „Suflet Pierdut”, „Primavara incepe cu tine”. Canta pentru a 4a oara la Brasov, la Cerbul de Aur. – au vorbit despre concertele Madonna / Anastacia (au fost la ambele). La Madonna au plecat dupa 4 piese, pe cel al Anastaciei l-au laudat… – se pregatesc de un album nou

Citește în continuare

POZOgrafie Celia @ Diverta

Daca a fost miercuri, a fost POZOgrafie la Diverta :) si noi nu puteam lipsi. Invitata saptamanii a fost Celia! A venit insotita de catelul ei care este tanar si…

Citeste mai mult