Skip to content

Primul trailer CHEF iti face pofta de mancare

Nu vizionati acest trailer pe stomacul gol! O sa va lase gura apa!

 

CHEF nu e vreo reclama la un restaurant sofisticat sau la vreun produs culinar ci trailerul unei noi comedii marca Jon Favreau (Iron Man, Iron Man 2). Si cand zic o sa va lase gura apa nu ma refer doar la imaginile cu cele mai delicioase feluri de mancare ci si la Scarlett Johansson si Sofia Vergara, mai apetisante ca oricand!

Jon Favreau a produs, scris si regizat aceasta comedie in care s-a si distribuit in rol principal, alaturi de Robert Downey Jr.

Despre ce e vorba? Un bucatar-sef care isi pierde slujba intr-un restaurant isi face o afacere proprie – o rulota mobila cu mancare, pentru a-si dovedi ca inca mai este in stare sa fie creativ in meseria lui. In acelasi timp incearca sa se reapropie de familia de care se instrainase.

Sa vedem si primul trailer:

Distributia este formata din Jon Favreau, Robert Downey Jr, Dustin Hoffman, Scarlett Johansson, Oliver Platt, Sofia Vergara, John Leguizamo si Bobby Canavale.

Robert Downey Jr. s-a atasat atat de mult de acest proiect incat a facut si niste postere, pentru ca da, se pare ca se pricepe si la asa ceva. Avem un clip in care Robert si Jon ne prezinta posterele:

Comedia indie CHEF va avea premiera pe 23 mai. Sper ca ati pus-o deja pe lista de must see alaturi de celalalte comedii spumoase ale anului.

Citește în continuare