Skip to content

Noi productii in lucru: Chris Evans va fi Gene Kelly, Rooney Mara va fi Audrey Hepburn. Hollywoodul continua trendul de a readuce in atentie mari actori in speranta reintoarcerii publicului adult in cinematografe

Anul 2022 pare a fi anul proiectelor de mare anvergura care readuc in fata povestile de viata ale unor mari nume de la Hollywood. Chris Evans il va interpreta pe celebrul actor, cântaret si dansator Gene Kelly intr-un film in care il va avea ca partener pe producatorul John Logan, care va scrie scenariul si va fi si producator.

Se pare ca filmul se bazeaza pe un concept original al lui Evans – fot Captain America, care urmareste un baiat de 12 ani care lucreaza pe platourile studiourilor MGM in 1952. Proiectul il va urmari pe tânarul baiat in timp ce incepe o prietenie imaginara cu legenda actorului Gene Kelly, care lucreaza la un nou film.

Un alt film biografic despre actrita iconica Audrey Hepburn, cu Rooney Mara in rolul principal, este in lucru la Apple, a confirmat Variety.

Regizorul nominalizat la Oscar pentru „Call Me by Your Name”, Luca Guadagnino, va regiza acest proiect, Mara il va produce, iar co-scenaristul din „The Giver”, Michael Mitnick, va scrie scenariul.

Hepburn este o legenda a actoriei, celebrata pentru interpretarile sale in filme clasice precum „Breakfast at Tiffany’s”, „My Fair Lady”, „Wait Until Dark”, „Charade” si „Sabrina”. In timpul carierei sale de patru decenii, Hepburn a câstigat premii Emmy, Oscar, Tony si Grammy, ultimul dintre acestea fiind primit postum. A fost, de asemenea, o persoana dedicata actiunilor umanitare, colaborând cu UNICEF pentru a ajuta copiii din Africa, America de Sud si Asia si primind Medalia Prezidentiala a Libertatii in 1992.

Rooney Mara, actrita care o va interpreta pe Hepburn, a fost nominalizata de doua ori la premiile Oscar, pentru activitatea sa in „The Girl With the Dragon Tattoo” din 2011 si „Carol” din 2015. Cel mai recent a jucat in „Nightmare Alley”, de Guillermo del Toro, alaturi de Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette si Willem Dafoe. Printre proiectele viitoare ale lui Mara se numara „Women Talking”, de Sarah Polley, o drama centrata pe opt femei menonite, in care mai joaca Frances McDormand, Ben Whishaw, Claire Foy si Jessie Buckley.

Citește în continuare