Skip to content

Christian Hills – A song for you (proiect nou)

Christian Hills este un nou proiect muzical al cunoscutului DJ si producator Mister Z (The Lions Beat). Are numai 22 de ani.

 

Nascut in Transilvania pe 9 mai 1991, Christian Hills se apuca de muzica la varsta de 12 ani cand a participat la prima competitie pe judetul Sibiu la care a luat locul 2. Doi ani mai tarziu, paraseste tara in cautarea unui viitor mai bun.

Christian a trait 5 ani in Dublin (Irlanda), unde a absolvit “High Fashion” si “Media Make-up artistry”. Acum la 22 de ani, Hills a semnat cu casa de discuri The Lions Beat iar impreuna pregatesc multe surprize muzicale!

Sunt foarte fericit ca saptamana aceasta am semnat cu casa de productie “Lions Beat”, ma pregatesc de foarte mult timp pentru acest moment. Simt ca in sfarsit visul meu prinde culoare, si sper ca impreuna cu aceasta echipa sa aducem la viata proiecte mari si frumoase”, ne-a declarat Christian Hills.

In prezent, Christian Hills lucreaza la single-ul de debut impreuna cu Mister Z in studiourile The Lions Beat. Piesa va fi lansata pana la sfarsitul lunii septembrie, insa pana atunci va invitam sa va bucurati de un cover la piesa “A song for you”, intrepretat pe parcursul anilor si de artisti precum: Beyonce, Whitney Houston, Michael Buble.

Suna bine vocea lui Christian, are potential. Esti de acord?

Citește în continuare