Skip to content

Christina Ricci sustine ca a fost amenintata cu un proces pentru ca a refuzat sa filmeze o scena de sex pe platourile de filmare

Intr-un interviu pentru The View, actrita Christina Ricci a sustinut ca a fost amenintata cu un proces pentru ca a refuzat sa filmeze o scena de sex pe platourile de filmare.

In interviu, Ricci a vorbit despre actorii care interpreteaza versiunile mai tinere ale personajelor din seriale. Mentionand schimbarile pe care le-a vazut in industrie de-a lungul carierei sale, ea a spus: „Este uimitor sa vedem ca ei nu trebuie neaparat sa treaca prin lucruri prin care a trebuit sa trecem noi. Ei sunt capabili sa spuna: Nu vreau sa fac aceasta scena de sex. Nu voi fi goala. Ei isi pot stabili limite pe care noua nu ni s-a permis niciodata sa le avem. Cineva m-a amenintat ca ma va da in judecata pentru ca nu voiam sa fac o scena de sex intr-un anumit fel,” a povestit actrita. Ricci nu a dat insa mai multe detalii despre care dintre filme este vorba.

Cand co-gazda Joy Behar a sugerat ca exista mai multe scene de sex in emisiunile TV si filme decat in trecut, Ricci a raspuns ca mediul in care sunt filmate acum acele scene este mai bun pentru actori. „Acum, tine mai mult de alegerea lor decat de ceva ce esti fortat sa faci, poti cantari singur cat de importanta este acea scena pentru poveste”, a explicat ea.

Intr-un alt interviu, Christina Ricci povestea ca regreta o mare parte din anii 90 petrecuti la Hollywood, mentionand ca i-ar placea sa se intoarca la acea varsta si sa nu mai faca atatea greseli.

Actrita si-a inceput cariera in 1990, cu rolul Oliviei in serialul TV „H.E.L.P”. De atunci, ea a jucat in „The Addams Family”, „Casper ”, „Fear And Loathing In Las Vegas”, „Wednesday” si, cel mai recent, in serialul TV, „Yellowjackets”.

In 1993, dupa lansarea filmului „Addams Family Values”, Ricci a devenit un idol al adolescentilor din generatia anilor ’90, fotografiile cu ea fiind utilizate deseori drept referinte vizuale pentru perioada respectiva.  Ulterior a mai jucat in alte productii de succes precum „Casper” sau „Sleepy Hollow” unde a lucrat pentru prima data cu Tim Burton.

Primul rol de adult l-a avut in „The Ice Storm” din 1997, urmat de „Buffalo ’66” si „The Opposite of Sex” in 1998 care i-a adus si o nominalizare la Globurile de Aur. In ultimii ani, Ricci s-a remarcat in „The Matrix Resurrections” si seriale precum „Yellowjackets” sau „Z: The Beginning of Everything”.

Publicul o poate vedea pe Christina Ricci in sezonul 2 din „Yellowjackets”, alaturi de o mare parte din distributia din primul sezon, mai exact Melanie Lynskey, Juliette Lewis si Tawny Cypress.

Serialul porneste din 1996, cand o echipa de jucatoare de fotbal feminin dintr-un liceu din New Jersey calatoreste la Seattle pentru un turneu national, iar in timp ce zboara deasupra Canadei, avionul lor se prabuseste in salbaticie, iar membrii echipei supravietuitoare raman blocati timp de nouasprezece luni. Serialul prezinta incercarile lor de a ramane in viata, urmarind si vietile lor actuale, din 2021, cand a avut loc premiera serialului.

Citește în continuare