Skip to content

Ciara a facut show in Bamboo (poze, recenzie)

Ciara a sustinut un super-concert aseara in Club Bamboo din Bucuresti! Una dintre cele mai talentate artiste din lume a energizat clubul cu hiturile sale!

 

Ciara a venit ieri pentru prima oara in Romania si a sustinut un mini-recital ce a facut parte din turneul european de promovare al noului sau album One Woman Army ce va fi lansat in curand. Artista a urcat singura pe scena si a fost imbracata cool & gangsta, ne-a adus aminte de stylingul Antoniei din ultima vreme.

Inainte de showul Ciarei, care a inceput dupa orele 3:00 dimineata in fata unui club plin de oameni nerabdatori sa asculte 1, 2, Step, echipa numeroasa de dansatori talentati a clubului Bamboo a pregatit un super-moment tribut in cinstea celor mai memorabile videoclipuri, single-uri si coregrafii ale canteretei americane!

   

Fiecare dansator a avut momentul sau iar felul in care au folosit costumele, coregrafiile, proiectiile si artificiile de scena a fost spectaculos de la cap pana la final. Cel mai frumos lucru a fost energia si pasiunea ce se citea pe fetele dansatorilor ce au prestat: Taking back my love, Work it, Love, Sex and Magic sau Like a Boy.

Din pacate, setlistul Ciarei a fost destul de scurt iar cei care au stat toata noaptea in club sa o astepte erau putini dezamagiti ca nu au auzit si alte hituri insa Cici ne-a energizat, ne-a distrat si s-a aratat surprinsa de publicul roman care a reactionat foarte bine la dansurile sale, la partile live vocale care se auzea intre piese (in mare parte, a fost playback). 

Desi a fost o seara frumoasa cu muzica urbana in Bamboo, nu pot sa nu ma intristez cand ma gandesc ca un artist atat de talentat precum Ciara nu umple sali mai mari de spectacole si nu are succesul pe care il merita.  Are talentul lui Janet Jackson in ceea ce priveste dansul si prezenta scenica iar pe langa asta vine cu o super-voce si o personalitate modesta. E o dovada ca nu e de ajuns sa ai X Factor-ul pentru a fi unul dintre cei mai tari artisti din lume.

   

Lucrurile care ne-au bucurat cel mai tari din aparitia Ciarei pe scena din Bucuresti au fost entuziasmul sau, faptul ca se uita in ochii oamenilor din public si cele doua piese noi ale sale: am auzit single-ul Got me good pe care l-am fredonat alaturi de ea si ne-am fi dorit sa vedem si coregrafia aia din videoclip, am ascultat si melodia lansata in urma cu cateva zile: Wake Up, Turn up  care este o varianta mai soft, mai R&B a colaborarii cu Nicki Minaj pentru I\’m Legit

O asteptam pe Ciara inapoi la Bucuresti la fel de frumoasa si sexy cu un setlist mai mare, cu dansatori, costume si cu noul album. Mai jos aveti fotografiile realizate de colegul Pandutzu. Enjoy!

Ai fost la concertul de aseara? Ti-a placut?

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro

Citește în continuare