Skip to content

Cine a castigat prima semifinala Eurovision 2014?

  • envelope icon

10 tari s-au calificat in finala Eurovision de sambata. A reusit Moldova sa treaca de prima semifinala Eurovision 2014 de la Copenhaga?

Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaijan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda şi Islanda sunt, în ordine aleatorie, primele zece ţări calificate pentru finala din 10 mai a Eurovision Song Contest 2014.

Din păcate, piesa Wild Soul a Cristinei Scarlat, reprezentanta Moldovei, nu a convins juriul şi publicul pentru a merge mai departe. În schimb, San Marino, reprezentat de Valentina Monetta, a reuşit să treacă în finală cu melodia Maybe, în defavoarea unor artişti mult mai bine cotaţi precum estoniana Tanja, Suzy din Portugalia sau belgianul Axel Hirsoux.

Romania se pregateste sa intre in concurs maine seara, pe 8 mai, in a doua semifinala a concursului Eurovision 2014. Asculta AICI piesele concurente ce ar putea pune piedica lui Ovi si Paulei Seling cu Miracle. Pozitia 15 ar trebui sa aduca noroc Romaniei in acest an.

Repetitiile romanilor nu au mers prea bine pana acum insa speranta nu moare niciodata. Crezi ca avem sanse sa intram in finala Eurovision 2014?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *