Skip to content

Cine canta in deschiderea concertului Muse de la Bucuresti!

  • envelope icon

Organizatorii Rock the City 2016 au anuntat si formatiile romanesti care vor canta la cea de-a saptea editie a festivalului.

 

Firma si Eyerdops vor avea ocazia de a urca pe scena pe 29 iulie 2016 inaintea concertelor Birth of Joy si MUSE, in vreme ce in a doua zi de festival, pe 30 iulie concertul trupei Iron Maiden va fi deschis de The Raven Age.

Eyerdops a pornit la drum în 2012 și s-a remarcat până acum prin piesele „Prezent” și „Bicicleta”, cele două single-uri având și videoclipuri foarte vizionate în new media. Este considerat un grup de perspectivă în zonă indie, iar în toamnă va lansă albumul de debut.

În versurile pieselor sale, Eyedrops abordează teme sociale și spirituale, obsesia libertății și a prezentului.

FiRMA a debutat în anul 2001 și până acum a produs trei albume de studio, dar și o serie de videoclipuri intens difuzate pe canalale muzicale din România.

Despre calitatea muzicii Firma toată lumea a avut încă de la început numai cuvinte de lăuda, iar latură live a fost și ea apreciată în unanimitate. Grupul a fost nominalizat la premiile muzicale MTV Romanian Music Awards în anul 2005, cât și la MTV Europe Music Awards, mai întâi în 2004 și apoi în 2007 la secțiunea ”New Sounds of Europe”, când i-au devansat pe Klaxons și Sunrise Avenue.

Din pacate, concertul trupei Twisted Sister, ce ar fi trebuit sa aibe loc duminica, in cadrul festivalului, a fost anulat.

Rock The City 2016 are loc in perioada 29-30 iulie 2016 in Piata Constitutiei din Bucuresti!

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *