Skip to content

Cine canta la Billboard Music Awards 2017 – Primele confirmari

  • envelope icon

Billboard Music Awards au anuntat primele confirmari pentru showul care va avea loc la finalul acestei luni. Drake, Nicki Minaj, Bruno Mars, Ed Sheeran sunt printre artistii invitati sa faca show si care fac sa sune foarte promitatoare editia din acest an.

Alti artisti care sunt invitati la Billboard Music Awards 2017 sunt Celine Dion, Camila Cabello, Lorde, Florida Georgia Line, John Legend si Imagine Dragons. Oricum, nu sunt singurele nume pe care premiile le vor anunta, se pare ca planurile lor sunt sa o faca o editie mare, aproape fiecare dintre numele incluse pe lista de performers fie ca sunt in promovarea unor noi piese fie cu siguranta sunt pe lista nominalizatilor.

Pana acum, am vazut doar o lista de nominalizari, unde The Chainsmokers si Drake domina cu 22 de nominalizari,Twenty one Pilots bifeaza 17, Rihanna 14, in timp ce Beyonce cu 8, insa ii gasiti pe toti aici. Showul de anul acesta va avea loc pe 21 mai, iar fiecare dintre artistii de pana acum are ce sa ne ofere: Camila Cabello e foarte posibil sa cante noul ei single solo, dupa colaborarea cu J Balvin si Pitbull, Drake si Nicki Minaj ar putea canta No Frauds.

Ce ziceti de lista de pana acum?

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *