Skip to content

Cine canta la Brit Awards 2016?

  • envelope icon

Brit Awards vor avea loc la inceputul anului viitor si deja au inceput sa anunte artistii care vor urca pe scena. Chiar daca inca nu si-au anuntat nominalizarile, premiile industriei muzicale britanice vin deja cu un prim castigator.

Ca de fiecare data, primul anuntat este Critics\’ Choice Award, iar anul acesta este Jack Garratt.  Inca nu a devenit foarte cunoscut, insa avem incredere in alegerile criticilor muzicali britanici, pentru ca pana acum nu au dat rateuri, oferind acest premiu unor nume ca Adele, Florence + The Machine, Ellie Goulding, Jessie J sau Emeli Sande. Showul de anul acesta va avea loc pe 24 februarie pe O2 Arena. 

Pe scena premiilor de anul acesta au fost anuntati ca vor urca, pentru inceput, Adele, Justin Bieber si Coldplay. Adele are o experienta neplacuta cu cei de la Brit Awards, cand in urma cu cativa ani i-au taiat discursul, insa tinand cont de succesul urias de anul acesta, poate o vor lasa sa spuna mai mult de doua cuvinte. Nici anul trecut nu a fost lipsit de incidente, dupa ce Madonna a cazut pe scena, trasa in jos de capa pe care o purta. 

Ce ziceti de primele nume anuntate? Aveti asteptari mari?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *