Skip to content

Cine e Naughty Boy, producatorul lui Zayn Malik?

Pentru americani numele de Naughty Boy nu e foarte familiar, insa publicul roman in stie sigur datorita hitului La La La aparut in 2013. Insa cine e omul care tocmai i-a facut o piesa lui Zayn Malik?

 

Dupa ce a spus ca pleaca din One Direction pentru ca vrea o viata normala, Zayn Malik se apuca si inregistreaza o piesa cu unul dintre cei mai apreciati producatori britanici ai momentului. Nu prea coincid declaratiile sale cu faptele si probabil ca incearca o varianta 2015 a Justin Timberlake care paraseste N\’Sync, insa ramane de vazut daca ii va iesi. Intre timp, haideti sa aflam mai multe despre Naughty Boy.

1. A colaborat cu Emeli Sande, fiind unul dintre producatorii principali ai albumului de debut Our Version of Events. Impreuna au lucrat la hitul Heaven si a aparut si pe trackul Daddy, iar noua dintre piesele incluse pe albumul scotiencei au fost scrise in colaborare cu Naughty Boy.

2. Albumul sau de debut a inclus o multime de artisti cunoscuti, iar La La La, featuring-ul cu Sam Smith a ajuns un adevarat hit si in Romania, fiind saptamani la rand in topul celor mai difuzate piese straine pe radio. In plus, pe Hotel Cabana a mai avut colaborari cu Tinie Tempah, Ella Eyre, Bastille, Wiz Khalifa si Ed Sheeran.

3. Hotel Cabana a aparut oficial in SUA abia anul trecut, la un an de la lansarea oficiala pe teritoriul european si nu s-a vandut in prea multe copii. Insa La La La a ajuns hit si peste Ocea, ocupand pozitia 19 in Hot 100. Astfel, Naughty Boy a intregit lista de artisti britanici care ajung mari in SUA, alaturi de Sam Smith, Disclosure sau Ed Sheeran.

4. Naughty Boy aproape ca a lucrat cu Britney Spears. Prin 2013, cand La La La era hit, producatorul britanic a lucrat alaturi de William Orbit, care la acel moment se ocupa de albumul lui Britney Spears. Totusi, nu s-a putut implica suta la suta in productia celui mai recent album BritBrt pentru ca isi promova propriul material, insa asta nu inseamna ca nu vor lucra impreuna.

 

5. Primul sau studio a fost construit din banii de la un concurs. Producatorul s-a incris la Deal or No Deal, o emisiune tv, de unde a plecat cu 44 de mii de lire. Pe atunci, tocmai renuntase la scoala si se angajase la Domino’s Pizza, iar castigul l-a ajutat sa isi faca un studio in garajul parintilor.

Ce ziceti de Naughty Boy, acum ca ati aflat mai multe despre el?

Citește în continuare