Skip to content

Cine e Rag N\’ Bone Man, autorul hitului Human?

Rag N\’ Bone Man si al sau Human a a ajuns un adevarat hit in Europa si inclusiv la noi a reusit sa ajunga in topul celor mai difuzate piese. Cine este insa autorul acestui hit?

 

Rag N\’ Bone Man e un MC care si-a dezvoltat cariera in Brighton, la inceput in cercurile de hip-hop din oras pentru ca apoi sa isi gaseasca propriul stil care mixeaza zona de rap cu muzica blues. Pana acum, Rory Graham a lansat trei EP-uri, debutul sau avand loc in 2012 cu Bluestown, incurajat fiind chiar de tatal sau sa cante blues.

Cu ajutorul prietenilor sai din Brighton, Rag N\’Bone Man a mai lansat apoi doua EP-uri, Wolves, in 2014 si Disfigured in 2015, toate fiind precursoarele unui prim material de studio, Human. Britanicul si-a ales numele dupa un serial pe care il urmarea impreuna cu bunicul sau, Steptoe and Sons, si chiar daca unii ar considera ca numele sau de scena e nepotrivit sau dubios, lui Rory nu ii pasa. Acesta ar putea fi si motivul pentru care a incercat sa traiasca in  Londra si nu a simtit ca metropola il inspira in vreun fel, asa ca s-a mutat inapoi, intr-o sububurbie a orasului Brighton.

Succesul artistului in varsta de 31 de ani a fost doar o chestiune de timp, iar anul acesta, criticii de la Brit Awards i-au oferit trofeul Critics Choice Award. Acestia nu par sa se insele, pentru ca de-a lungul timpului premiul a fost oferit unor nume ca Adele, Ellie Goulding sau Sam Smith.

Voua va place piesa? Ati ascultat albumul lui?

Citește în continuare