Skip to content

Din 27 mai Cinema City isi deschide portile la nivel national. 242 de sali de cinema in 20 de orase. Primele filme direct dintre cele cu premii Oscar din acest an – NOMADLAND, ANOTHER ROUND, SOUL

Dupa mai bine de un an, cel mai mare operator de cinema din Romania, Cinema City, isi deschide portile pentru cinefilii din toata tara, marcand un moment important pentru industria de cinema. Cinema City inseamna 27 de multiplexuri cu 242 de sali de cinema din 20 de orase, plus experienta IMAX unica in Romania.

Prima saptamâna de la redeschiderea portilor e gandita sa aduca filme atat pentru intreaga familie cat si  filme premiate, productii din zona fantastica, de comedie si actiune.

Direct de pe covorul rosu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai buna actrita, cel mai bun regizor), ANOTHER ROUND (Oscar pentru cel mai bun film strain, cu Mads Mikkelsen) iar, de la Pixar, SOUL (Oscar pentru cea mai buna animatie),

Pentru cei carora le era dor de un film românesc avem acum pe ecrane pe câstigatorul Ursului de Aur la Berlin, BABARDEALA CU BUCLUC SAU PORNO BALAMUC, iar la categoria comedii, Robert de Niro, Morgan Freeman si Tommy Lee Jones se intorc in THE COME BACK TRAIL.

Cateva zile mai tarziu pentru 1 iunie, zi libera pentru parinti pentru a o petrece in compania copiilor, este un program special cu avanpremierele CRUELLA, cu Emma Stone in rolul faimosului personaj negativ din 101 Dalmatieni si TOM & JERRY la aniversarea  80 ani de la prima lor aparitie.

In ciuda unor vremuri provocatoare pentru acest egment de busines, pana la sfarsitul anului vor fi deschise inca doua multiplexuri Cinema City Buzau (pe 27 mai, cinema-ul cu numarul 27) si Brasov (la finele anului, numarul 28).

Ambele noi multipexuri inseamna si cateva zeci de noi locuri de munca, iar compania a anuntat ca accelereaza procesul de recrutare in intreaga tara cu sute de noi pozitii in schema de angajare, din dorinta de a completa si extinde echipa.

Citește în continuare