Skip to content

Cinema PRO devine din septembrie sala de spectacole a Teatrului Independent Elisabeta. Stagiunea teatrului debuteaza la 1 septembrie

Fostul cinematograf Luceafarul, cunoscut publicului bucurestean ca Cinema PRO (strada Ion Ghica nr. 3), devine din septembrie sala de spectacole pentru Teatrul Independent Elisabeta. Spatiul va gazdui in special spectacole de teatru, dar si concerte, show-uri de stand-up comedy si proiectii de film.

Pana acum, Teatrul Elisabeta a deschis publicului bucurestean mai multe monumente istorice importante – cum este cladirea Micului Senat al Romaniei (actualul sediu al teatrului), Gradina Alhambra, cinematograful Capitol si acum, fostul cinematograf Luceafarul, care are o capacitate de 520 de spectatori.

La evenimentul de deschidere si de marcare a inceperii stagiunii va fi prezentat „Boeing Boeing”, una dintre cele mai cunoscute si longevive spectacole ale teatrului.

Comedia “Boeing Boeing” detine si un record Guinness Book pentru cea mai jucata piesa frantuzeasca la nivel mondial. Textul il prezinta pe arhitectul Bernard, personajul principal al piesei, care este un burlac convins si un playboy veritabil care isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta. Numai ca, un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa, cele trei logodnice stewardese.

Din stagiunea curenta, la sala Luceafarul, se vor juca cateva dintre cele mai iubite comedii ale Teatrului Elisabeta – „Boeing Boeing”, „Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, „Milionul, nepoatele si milionara”, „Inca nu, dar o sa fie…” , alaturi de titluri noi.

Premiera spectacolului „Fanteziile sotului meu aproape ca m-au innebunit”, in regia lui Serban Puiu, va avea loc joi, 22 septembrie, de la ora 20:00, avandu-i in distributie pe Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimisi, Mirela Stoian si Vlad Ianus.

Spectacolul ii prezinta pe sotii Griffin, care au o viata perfecta, dar mai putin in dormitor. Domnul Griffin nu accepta niciun fel de infrangere, asa ca apeleaza la lectiile unei carti de psihologie ravnite. Incercand sa puna in practica diverse fantezii menite sa reaprinda flacara iubirii, sotii Griffin ajung sa implice in aceasta poveste personaje neobisnuite si sa dea nastere unor probleme si mai mari. Bilete aici.

Citește în continuare