Skip to content

Weekendul acesta, Circul Metropolitan prezinta “Alice in Tara Minunilor”, un spectacol care ii invata pe copii cum sa fie ei insisi si sa isi implineasca visurile

Duminica, 26 ianuarie 2020, intre orele 11:00-12:30, Circul Metropolitan Bucuresti va asteapta la “Alice in Tara Minunilor”

“Alice in Tara Minunilor”, primul spectacol din acest an de la Circul Metropolitan, este unul plin de bucurie, muzica si efecte speciale, un show pentru copii si parinti deopotriva.  De aceasta data, calatoria lui Alice incepe la Circul Metropolitan, acolo unde minunile nu tin doar trei zile, ci toata viata, iar cel mai mare miracol pe care il vor experimenta copiii va fi acela de a invata cum sa fie ei insisi. La final, toti cei cu suflet de copil ar putea primi in dar o luna doar a lor pentru a-si implini mai usor visurile.

Va puteti achizitiona bilete de la Casa de bilete a Circului Metropolitan sambata si duminica, intre orele 10:00-14:00 , sau online, de pe Entertix.ro. Copiii cu varsta de pana la 12 ani beneficiaza de bilete la jumatate de pret.

“Aventuri cu incurcaturi” si “Disney in Concert – Magical Music from the Movies” sunt alte doua surprize pregatite de Circul Metropolitan pentru perioada urmatoare

Dupa “Alice in Tara Minunilor”, Circul Metropolitan a anuntat alte doua showuri la fel de interesante, la care ati putea merge cu cei mici.

“Aventuri cu incurcaturi” este o comedie spumoasa de 90 de minute in cadrul careia veti calatori prin toate colturile lumii si veti fi partasi la intamplarile amuzante sau pline de suspans ale personajelor de poveste. Toate acestea sunt completate de muzica, videoproiectii, efecte 3D si dresuri de cai, caini, papagali si ponei.

Reprezentatiile “Aventuri cu incurcaturi” sunt programate la Circul Metropolitan pe 1, 2, 16 si 23 februarie, iar mai multe detalii despre bilete puteti gasi aici.

“Disney in Concert – Magical Music from the Movies” este un alt show recomandat copiilor, de care si parintii vor fi incantati. Pe 7 si 8 februarie, pe scena Circului Metropolitan se vor auzi piese din filme celebre precum Lion King, Frozen, Aladdin, Mica Sirena sau Pocahontas. Spectacolul va fi sustinut de Orchestra Simfonica Bucuresti, condusa de dirijoul Alexandru Ilie.

Biletele se pot achizitiona de la Casa de Bilete a Circului sau de pe Bilete.ro. Mai multe despre acest show gasiti aici.

Citește în continuare