Skip to content

Claudia (Cream) lanseaza noul album in 12 tari

Viitorul album al ClaudieiCream, intitulat „Wrong Girl For That„, este deja gata si va beneficia de o lansare internationala in Suedia, Norvegia, Danemarca, Ungaria, Belgia, Italia, Rusia, Polonia, Cehia, Slovacia, Japonia! Claudia a filmat deja trei videoclipuri noi, dintre care unul a avut premiera in decembrie – ‘Candy‘. De asemenea, piesa „Candy” este disponibila pentru download gratuit pe MusicMall.ro, sau pentru ascultare pe eOk.ro.

Astazi la Happy Hour, Cream a cantat alaturi de band-ul lui Tibi Scobiola doua piese, una dintre ele fiind celebra melodie cantata de Jordin Sparks si Chris Brown – No Air, pe care o puteti asculta pe site-ul oficial Happy Hour. Pe langa asta, a cantat si primul single promovat de pe noul sau album, „Candy„, iar mai jos puteti urmari inregistrarea:


Claudia si-a schimbat mult imaginea odata cu acest nou album, iar piesa ‘Candy‘ se bucura de foarte mare succes, chiar daca multi care o asculta nu stiu ca este cantata de ea! Voua cum vi se pare aceasta schimbare, este bine-venita?

Citește în continuare