Skip to content

Coldplay – Paradise (David Letterman Live)

Coldplay au prezentat noul single Paradise in emisiunea lui David Letterman! Chris Martin si colegii lui au facut un show live exemplar, ca de obicei!

Coldplay vor lansa albumul Mylo Xyloto pe 24 octombrie insa pana atunci se afla in promo intens in SUA cu noul lor single: Paradise. Dupa cateva aparitii la evenimente mari din America, trupa britanica a facut show in emisiunea lui David Letterman!

Ascultati Paradise, mai jos, in varianta LIVE! Suna genial!

Chris Martin a declarat ca piesa lui preferata de pe Mylo Xyloto este colaborarea cu Rihanna! Asta inseamna ca va fi promovata ca single, cu siguranta! Piesa se numeste Princess of China.

Coldplay vor lansa si un editie limitata a albumului, Mylo Xyloto, ce va include o carte plina de opere graffiti & pop-up creata de designerul David A. Carter, un vinil, un CD si mai multe fotografi in exclusivitate.

Materialul Mylo Xyloto are deja un single promovat cu videoclip: Every Teardrop is a WaterfallCoperta albumului o avem de mult pe site iar piesa Paradise in varianta de studio/radio poate fi ascultata AICI!

Eu zic ca Paradise e un Coldplay-clasic si suna foarte bine! Desi au declarat ca isi vor schimba stilul deoarece trebuie sa se reinventeze pentru a rezista, eu prefer genul asta! Voi ce ziceti, merita un LIKE performance-ul lor?

Citește în continuare