Skip to content

„Modern Heritage” este colectia sa de Toamna-Iarna 2023 C&A . Imagini de la lansarea  din Antwerp

C&A a prezentat colectia “Modern Heritage” pentru sezonul Toamna – Iarna 2023, in cadrul unui eveniment desfasurat in Antwerp, pe 11 mai.

Colectia “Modern Heritage” pentru Toamna – Iarna 2023 reprezinta urmatorul pas de la schimbarea strategiei de brand in septembrie 2022 catre o democratizare a modei, crearea unei imagini mai moderne si punerea nevoilor clientilor pe primul plan, prin colectii de calitate, accesibile, pentru rutina cotidiana. 

Designer-ii C&A au creat o colectie bazata pe tendinte precum Logomania si Iconics, reinventand articolele esentiale si croielile atemporale sub forma de tinute practice, confortabile si moderne, care pot fi purtate la birou, la plimbarile prin oras sau in alte activitati in aer liber.

Pentru a experimenta una din valorile de baza ale marcii C&A “ne place sa fim impreuna“ si pentru a stabili o conexiune mai stransa cu clientii, imprimeul Logomania contine acelasi caracter grafic “&” (ampersand) din logo-ul C&A si din A.D.N-ul sau.

Materialele clasice precum pielea naturala si casmirul adauga un plus de stil si calitate premium. Articolele formale au primit o nota casual prin relaxarea croielilor, pentru a face loc fluiditatii dintre cele doua stiluri elegant si versatil – reunite in articole sofisticate din denim.

Pentru inceputul sezonului festiv C&A pune accentul pe materialele transparente si dantela, pentru a crea tinute feminine, potrivite pentru orice tip de silueta.

Paleta de culori variaza de la tonurile inspirate din natura la culorile neutre, la gri si negru elegant, cu accente puternice de verde, violet sau turcoaz, ce vor domina sezonul rece si vor crea buna dispozitie in sezonul Toamna/Iarna.

Evenimentulde lansare a colevtiei “Modern Heritage” a avut loc in impresionanta cladire istorica “Handelsbeurs” din Antwerp, in care a functionat prima bursa din lume. Site-ul istoric imbina traditionalul cu elemente futuriste, care reflecta esenta brandului C&A – o istorie bogata, inceputa in 1841 si o abordare moderna a modei.   

Citește în continuare