Skip to content

(video) Eroul comediilor romantice, Colin Firth, devine criminal in noua productie „The Staircase” de la HBO Max. Serialul urmareste procesul unui scriitor a carui sotie a fost gasita moarta in propria lor casa

Colin Firth devine criminal in noua productie „The Staircase” de la HBO Max. Serialul urmareste procesul unui scriitor a carui sotie a fost gasita moarta in propria lor casa

Colin Firth se transforma in Michael Peterson, scriitorul care a fost condamnat pentru uciderea sotiei sale in 2003, dar ulterior a avut parte de un nou proces. Personajul feminin este interpretat de Toni Collette, cei doi jucand rolurile lui Michael si Kathleen Peterson.

„The Staircase” va spune povestea fascinanta a procesului in care Michael, un scriitor din Durham, North Caroline, a fost acuzat ca si-a ucis sotia dupa ce aceasta a fost gasita moarta in casa lor.Michael a fost condamnat pentru uciderea lui Kathleen in 2003, dar povestea nu s-a incheiat aici. In 2017, el a fost eliberat dupa ce a contestat decizia instantei.

Pe langa Firth si Collette, serialul de opt episoade ii are in distributie si pe Michael Stuhlbarg, Juliette Binoche, Dane DeHaan, Olivia DeJonge, Rosemarie DeWitt, Tim Guinee, Patrick Schwarzenegger, Sophie Turner, Vincent Vermignon, Odessa Young, si Parker Posey. Serialul este scris si produs executiv de showrunnerii Antonio Campos si Maggie Cohn si urmeaza sa debuteze in primavara.

Serialul Staircase a fost difuzat pentru prima data pe Sundance Channel in 2005, atragand atentia  asupra cazului si generand tot felul de teorii cu privire la moartea lui Kathleen. Regizorul francez Jean-Xavier de Lestrade a filmat materiale suplimentare in 2012 si 2013, iar trei episoade noi au fost realizate pentru Netflix, unde serialul documentar este disponibil.

HBO Max se lanseaza in Romania pe 8 martie. Printre filmele de top Warner Bros. care vor fi disponibile la lansare se afla titluri recente precum „The Matrix Resurrections”, „Dune” si „King Richard”.

HBO Max se lanseaza in Romania pe 8 martie, iar noua platforma aduce titlurile preferate ale cinefililor de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum si de la alte studiouri.

Abonatii vor putea urmari noi seriale Max Originals, precum „Station Eleven”, „Peacemaker”, sezonul 2 din „Raised by Wolves” si „Sex Lives of College Girls”. Lista serialelor Max Originals europene care vor fi disponibile pe platforma include: „Ruxx”, „Todo Lo Otro”, „Kamikaze”, „Lust”, „The Thaw”, „The Informant” si „Garcia!”. Printre titlurile pentru copii se numara „Teen Titans Go!”, „The Amazing World of Gumball”, „Looney Tunes Cartoons” si „Cocomelon”.

Lansarea din 8 martie continua expansiunea HBO Max in alte 15 tari europene, ajungand la 61 de teritorii la doar 2 ani de la aparitia noului canal media. HBO Max va fi disponibil pe principalele dispozitive si platforme, inclusiv smart TV-uri, pe dispozitive de streaming, console de jocuri, telefoane mobile, tablete, dar si online la http://www.hbomax.com. HBO Max va fi disponibil si prin partenerii autorizati (furnizori de servicii CATV, DTH si IPTV).

Citește în continuare