Skip to content

Compania 7, o trupa tanara cu un entuziasm exagerat! (artist nou)

Compania 7 a luat nastere dintr-o joaca, intr-o garsoniera din Bucuresti. De la game si solfegii pe o canapea, trupa a ajuns sa umple o intreaga cafenea din capitala si din cate am ascultat si vazut cred ca va umple sali mult mai mari pe viitor 🙂

Cu un feedback pozitiv si multe vise la purtator Compania 7, o trupa tanara cu un entuziasm exagerat pentru vremurile in care traim, incepe sa paseasca incet, dar nu timid, in showbizul romanesc.

Numele simpaticului cvartet vine de la a 7-a promotie a Companiei de artisti Dorian’s Art, marca Dana Dorian. Toti membrii trupei Compania 7 s-au intalnit treptat la cursurile de canto si se pare ca fost un fel de dragoste la prima vedere. Se poate observa foarte usor cat de bine se leaga totul.

Marcel, Mihai, Cristina si Andrei au primit sustinere chiar si din partea cunoscutei trupe TAXI. Compania 7 si-au miscat rotitele creative si au postat pe YouTube un filmulet foarte fain, un cover al piesei Cele 2 cuvinte, pe care Dan Teodorescu l-a vazut si adorat imediat.

Nu a durat mult si membrii Companiei 7, alaturi de doi amici Bogdan Bobocea si Felix Dumitrescu, s-au trezit pe scena Salii Palatului, cantand Cele 2 cuvinte in deschiderea concertului trupei UB40. Asta da start reusit 🙂 Pregatiti-va de o super interpretare!

Compania 7 este formata din 4 tineri artisti foarte talentati, 3 baieti si o… diva. 🙂 Sa-i prezentam pe rand. Incepem cu…

Marcel Lovin, un tip plin de creativitate si inspirat de nume celebre, delegat ca fiind capul rautatilor la capitolul show. Desi nu vorbeste mult, atunci cand o face sa fii sigur ca are ceva de spus. Crede cu tarie in detaliile care fac diferenta si incearca sa se afirme nu doar muzical, ci la intregul nivel al unui act artistic. Sa-l ascultam 🙂

Cristina Karamarcu face colectie de timbre, dar nu de tipul celor din clasor. Cristina este romantica trupei, singura fata de altfel si daca ar fi sa se descrie in 2 cuvinte ar spune At last, varianta Eva Cassidy. Nu-i place singuratatea asa ca ii are mereu alaturi pe colegii ei de trupa. La 1 an si 8 luni canta Roata morii se-nvarteste integral si inca spera ca roata sa se invarteasca si pe plan profesional. Ca tot veni vorba de At Last

Mihai Grigoras este un personaj in sine, cu greu se hotaraste asupra unui instrument asa ca te va surprinde mereu in timpul concertelor, trecand de la percutie la chitara, la clape si chiar la voce! Colegii spun ca este sufletul petrecerii, cu greu rezisti langa el fara sa te tavalesti de ras. Dar sa te tii bine atunci cand devine serios!

Andrei Radu (guitar, backing vocals) a studiat finante, dar numai in timpul zilei. Seara lua chiatara in mana si canta. L-a ajutat mult, uneori cand trebuia sa invete inventa melodii avand ca versuri materia pentru care se pregatea. Si pentru ca este indragostit, intr-o zi i-a cantat iubitei lui la chitara, direct de pe scena.

Compania 7 lucreaza momentan la un material de debut pe care spera sa-l lanseze in curand. Pana la momentul cu pricina se pare ca nu se pot tine departe de scena. Promoveaza un show cu un concept inedit, in care imbina momente de improvizatie cu muzica acustica, coveruri dupa piese cunoscute sau mai putin cunoscute, romanesti si internationale, trecand printr-o paleta de genuri, de la pop la jazz, intr-o maniera personala.

Cei 4 artisti au deja evenimente in cluburile de profil din Bucuresti si daca vrei sa stii unde-i poti asculta nu trebuie decat sa stai cu ochii pe pagina lor de Facebook.

Ca un scurt mesaj de incheiere, Compania 7 va spune ca music sounds good even when you unplug it: UNPLUG YOURSELF! 🙂

Cum ti se par cei de la Compania 7? Suna mai bine coverul lor la piesa Love You decat originalul lui Dj Sava? Vrei sa-i vezi live?

Citește în continuare