Skip to content

Competitia DJ Residency 2013 se afla pe ultima suta de metri

Ieri dupa-amiaza, prietenii de la Burn Studios au dat adunarea la SAE Institute Bucuresti, unde am asistat la o sesiune privata de productie muzicala ce s-a desfasurat sub indrumarea lui Posh, castigatorul DJ Residency 2012 si Andrew Ward, inginer de sunet la SAE Institute.

Eu aveam deja niste cunostinte despre productia muzicala, iar lucrurile pe care le-am vazut si le-am auzit joi au fost o confirmare pentru ceea ce butonez acasa in studioul muzical improvizat. Nu mai este un secret faptul ca oricine poseda un computer si niste difuzoare sau casti semi-profesionale, eventual si un MIDI keyboard, poate sa faca muzica. Este unul dintre multele lucruri pe care Posh le-a punctat la SAE Institute.

In continuare puteti urmari video report-ul evenimentului de ieri. Piesa de pe fundal este remixul lui Coyu pentru piesa lui Fatboy Slim Right Here Right Now.

Posh (Dan Vlad pe numele sau real) produce si mixeaza muzica electronica underground. Highlight-ul carierei sale a fost de departe perioada petrecuta vara trecuta la Ibiza dupa ce a castigat competitia DJ Residency 2012

Inainte de sesiunea de music production, acesta ne-a povestit ce anume l-a facut sa se indragosteasca de insula care nu doarme niciodata si ce a aflat de la mentorii pe care i-a intalnit acolo. David Guetta l-a lasat rece pe Posh, in timp ce despre Luciano a afirmat ca este foarte deschis si ca a avut o discutie consistenta cu acesta. 

Despre participarea lui Posh la International Music Summit (IMS) 2012 a scris colegul Razvan.

Romanul care va castiga DJ Residency 2013 va avea ocazia la Ibiza sa participe la International Music Summit, sa invete meserie in cadrul unui Bootcamp de 6 zile alaturi de nume precum Fatboy Slim, Joe Goddard, Steve Lawler, Solomun, Maceo Plex si Avicii, plus valoroasa ocazie de a castiga o rezidenta de 3 luni in cluburi renumite din Ibiza.

In caz ca sunteti interesati de DJ-ing, ca toate lucrurile de mai sus sa devina realitate trebuie mai intai sa va inscrieti aici, sa trimiteti un mix de 15-20 minute care sa includa cel putin o piesa  din Top 100 Beatport. Juriul, format din experti in domeniul muzicii electronice, va selecta numai 5 finalisti pentru Burn Mix Off Event. Acestia se vor infrunta live in luna mai, iar castigatorul va pleca la Ibiza.

Pana in momentul de fata, peste 250 de DJ-i din toate colturile tarii s-au inscris in competitie. O puteti face si voi pana pe 18 martie 2013, ora 23:59.

Va tenteaza? V-ati inscris deja?

Citește în continuare