Skip to content

Doar cateva ore pana la concertul DEPECHE MODE de pe Arena Nationala. Accesul este de la ora 17.00 si se va face exclusiv pe la poarta alocata sectorului in care este achizitionat biletul. Harta portilor de intrare

Au ramas doar cateva zile pana la intalnirea cu DEPECHE MODE. Concertul va avea loc la Arena Nationala din Bucuresti, miercuri, 26 iulie. In deschidere: HAELOS. Accesul se face incepand cu ora 17:00. Biletele pot fi achizitionate la la depechemode.emagic.ro, bilete.emagic.ro si in retelele iaBilet.ro si Entertix.ro.

DEPECHE MODE revine la Bucuresti miercuri, 26 iulie 2023. Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori” si va avea loc la Arena Nationala, in cadrul unul eveniment organizat de Emagic si Live Nation.

Accesul pentru publicul general se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu si Bulevardul  Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de zona pentru care si-a achizitionat bilete:

·  posesorii de bilete in zonele Standing B, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Strada Maior Coravu;

·  posesorii de bilete in zona Standing A vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;

·  posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.

Accesul fiecarui participant in spatiul de eveniment se va face exclusiv pe la poarta alocata sectorului in care este achizitionat biletul. Participantii la eveniment sunt rugati sa consulte harta sectoarelor pentru detalii.

Posesorii de pachete PACHET VIP 1 HOT SEAT si PACHET VIP 2 EARLY ENTRY sunt rugati sa consulte informarile privind programul corespunzator pachetului detinut,  primite pe adresele de email folosite la achizitionarea pachetelor.

Organizatorii le recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora deschiderii oficiale a portilor de acces, mentionata mai sus. Astfel se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de asteptare va fi redus.

Organizatorii recomanda utilizarea portilor de acces corespunzatoare zonelor in care sunt repartizate biletele achizitionate, semnalizate corespunzator pe harta.

Accesul la concert va fi permis doar in baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Parasirea zonei de concert implica achizitionarea unui bilet nou. Biletul va trebui pastrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

In perimetrul stadionului vor fi amplasate puncte de solutionare a eventualelor situatii ce pot aparea cu biletele achizitionate,  semnalizate cu „Clearing Point” si vor fi amplasate la intrarile in Arena Nationala. Fiecare Clearing Point va pune la dispozitie operatori pentru platformele de ticketing oficiale care au comercializat bilete pentru eveniment. Organizatorii nu incurajeaza achizitionarea biletelor din alte surse cu exceptia celor comunicate oficial, iar accesul cu bilete achizitionate din alte surse neoficiale nu este garantat.

HAELOS vor concerta in jurul orei 19:45, iar DEPECHE MODE vor urca pe scena in jurul orei 20:45. Din pricina naturii evenimentelor live, programul poate suferi modificari – organizatorii recomanda participantilor la eveniment sa consulte siteul www.emagic.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/emagic.romania, precum si pagina de Facebook oficiala a evenimentului, aici https://fb.me/e/2qk5GOIjR, pentru a fi la curent cu posibile modificari.

Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun, a mijloacelor de transport de tip ride-sharing sau orice alt mijloc de transport alternativ pentru a evita ambuteiajele.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: produse alimentare si bauturi achizitionate din afara perimetrului locatiei (cu exceptia sticlelor proprii de apa, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fara dop/ capac), sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, sticle de suc, orice alte sticle, deodorante etc.), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, umbrele, animale de companie, rucsacuri, casti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale,  aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

In zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia, cu maximum o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm, sticle de apa proprii, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fara dop/ capac.

Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, la accesul in incinta Arenei Nationale vor fi puncte de control corporal amanuntit obligatoriu, iar participantii sunt rugati sa coopereze cu agentii de securitate pentru efectuarea controlului si eliminarea formarii cozilor.

Citește în continuare

Inspirat de misiunea Apollo 11 a NASA, echipa LG Labs a creat cafetiera futurista Duobo. Este un aparat inteligent care permite amestecul a doua tipuri de cafea diferite si personalizarea fiecarui aspect al prepararii acesteia printr-o aplicatie instalata pe telefonul mobil.

Inspirat de misiunea Apollo 11 a NASA, cafetiera futurista numita "Duobo" se deosebeste de aparatele electrocasnice obisnuite prin cele doua camere pentru dozele de cafea, plasate intr-un aparat special conceput,…

Citeste mai mult