Skip to content

Concert Alessandro Safina la Sala Palatului

Intre Ziua Indragostitilor si Dragobete, Alessandro Safina va oferi publicului roman un concert memorabil la Sala Palatului, cadoul perfect pentru oricare dintre cele doua sarbatori. Dupa ce pe 14 februarie tenorul va concerta la Cluj-Napoca, pe 17 februarie Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului pentru un eveniment de exceptie.

Biletele pentru concertul “Canzoni D’Amore” au urmatoarele preturi:

295 lei – VIP
235 lei – Premium
175 lei – Categoria I
125 lei – Categoria II
85 lei – Categoria III

Un eveniment cadou pentru toti cei care doresc sa isi celebreze iubirea, “Canzoni D’Amore” va cuprinde 20 de piese apartinand atat stilului clasic, cat si celui pop. Astfel, publicul va avea ocazia sa asculte melodii celebre italienesti, precum “Volare” sau “Il Mondo”, dar si cantece clasice, cum ar fi “My Way”” sau “Moon River”. Bineinteles, nu vor lipsi melodiile noi, tenorul pregatind si un moment special pentru “Mare Mare”, cea mai recenta piesa a sa.

Nu mai putin de 55 de instrumentisti ai Orchestrei Simfonice Bucuresti il vor acompania pe tenor, toate acestea pentru ca evenimentul “Canzoni D’Amore” sa fie unul cu adevarat special.

Nascut in Siena, Italia, Alessandro Safina a inceput sa studieze muzica de la 8 ani si a fost admis in cadrul unei academii de muzica 4 ani mai tarziu. La 17 ani si-a inceput studiile la Conservatorul “Luigi Cherubini” din Florenta, Italia , iar in 1989 a castigat primul concurs international, marcand astfel debutul oficial in lumea operei.

Au urmat numeroase aparitii, cantece si albume lansate, insa recunoasterea internationala a venit in anul 2000, cand single-ul Luna s-a aflat pe cele mai inalte locuri ale clasamentelor timp de 14 saptamani. Safina a cucerit prin vocea sa, dar si prin stilul adoptat, “Opera-Rock” fiind un mix de muzica clasica si muzica pop.

Tenorul a bifat apoi numeroase alte concerte peste tot in lume, dar si colaborari inedite cu artisti precum Elton John, Sarah Brightman, Rod Stewart, Jose Carreras sau Mario Frangoulis.

Asadar, ai toate motivele ca pe 17 februarie sa faci o surpriza persoanei dragi si sa petreceti impreuna o seara speciala, la un concert dedicat muzicii si iubirii.
 

Citește în continuare