Skip to content

Concert Animal X – 13 ani in Club Tribute din Bucuresti!

Animal X aniverseaza in aceste zile 13 ani de la lansare, moment ce va fi marcat printr-un concert-eveniment in Club Tribute din Bucuresti. Va fi o seara in care vom putea retrai toata istoria Animal X, reascultand unele dintre piesele pe care le stim cu totii. In deschidere vor canta cei de la Classic Beat Orchestra, care s-ar putea sa fie o surpriza extrem de placuta pentru multa lume! 

Baietii de la Animal X au revenit in forta si sunt pusi pe fapte mari! Daca in luna martie au prezentat fanilor si publicului care inca ii mai iubeste o noua balada care le-a adus in timp record, peste 1.600.000 de vizualizari pe Youtube, “Doar tu si eu”, iata ca luna mai este si ea plina de surprize si evenimente unul si unul pentru fanii celor 5 membrii ai trupei: Hiena, Vierme, Tzapu, Martzianu si Greiere.
 
In cei 13 ani de activitate, Trupa Animal X  s-a reinventat, fara a se incadra intr-un singur stil muzical, abordand o fuziune de stiluri pornind de la pop rock si rock alternativ pana la drum and base, dubstep si elecro.
 
Dupa o conferinta de presa unde au fost “descusuti” de ziaristi si o  serenada memorabila in Centrul Vechi al Bucurestiului, trupa Animal X se pregateste intens pentru aniversarea celor 13 ani de cariera care va fi marcata printr-un concert eveniment in clubul Tribute. Repetitiile sunt pe ultima suta de metri!
 
Covor de iarba, lumanari si arbusti de liliac
 
In data de 17 mai, la ora 22.00 in Clubul Tribute, vor sustine concertul – eveniment aniversar pentru a celebra alaturi de fani 13 ani de muzica Animal X. Si nu vor avea covor rosu, vor avea covor de iarba asternut pe asfalt din strada pana la intrarea in club.

Pentru deschidere v-au pregatit ceva special, o trupa pe care o recomanda si o sustin – Classic Beat Orchestra – care in structura unei orchestre de jazz va sustine un recital de muzica clasica in ritmuri etno-jazz si dub-step. 
 
Va urma un recital acustic Animal X cu acompaniament de quartet de coarde, intr-un decor de flori albe si lumanari.
 
La miezul noptii isi vor pune o dorinta si vor sufla in lumanarile din muffins-uri impreuna cu toti cei prezenti alaturi de ei, dupa care vor canta intr-un concert in care se vor reintoarce in 1999 si vor strabate timpul muzical pana in 2012.
 
La sfarsitul petrecerii, pentru a scadea amprenta de carbon a evenimentului de 13 ani, 13 arbusti de liliac alb vor ajunge in posesia celor care vor sa-i planteze si participe la tombola prin care pot sa-i castige. 
 
 
Am crescut impreuna, ne-am maturizat si ne-am transformat impreuna cu fanii nostri, si este normal ca acum, dupa 13 ani, sa dedicam fanilor aniversarea noastra printr-o serie de evenimente interactive, la care ei participa efectiv si iau decizii in ceea ce priveste realizarea lor” declara Serban, liderul trupei Animal X.
 
Povestea Animal X, a inceput in urma cu 13 ani la Constanta. Erau trei baieti simpli pe care i-a unit intai de toate pasiunea pentru break-dance.  Apoi melodiile lor au facut istorie in muzica romaneasca. Ei sunt cei care au readus break-dance-ul in Romania, au  avut cel mai mare fan-club din istoria trupelor romanesti si au stabilit recorduri ce nici pana acum nu au fost egalate. Acum, trupa Animal X, in formula de 5 membri este pregatita sa cucereasca publicul cu melodii noi si “de suflet”, asa cum v-a obisnuit de-a lungul timpului.
 
Va asteptam sa fiti alaturi de ei la aniversarea celor 13 ani de Animal X, sa-i incurajati si sa-i sustineti sa mearga mai departe!
 
Pretul unui bilet la concertul aniversar Animal X este 30 lei!
Biletele pot fi achizitionate din clubul Tribute. Grabiti-va sa faceti rezervari!
 
Nu uitati, Animal X va da intalnire in Club Tribute, pe 17 mai, incepand cu ora 22.00, unde se va mai scrie inca o fila de istorie!
Chiar ieri va povesteam despre serenadele cantate de Animal X in Centrul Vechi din Bucuresti, iar, cei care vor sa revada videoclipul Doar tu si eu, o pot face aici
 
In incheiere nu imi ramane decat sa va intrbe care e piesa Animal X pe care ai vrea sa o asculti live joi, pe 17 mai in cadrul concertului-eveniment din Club Tribute!?
 

Citește în continuare