Skip to content

Concert aniversar Holograf – „Hall of Fame” la Sala Palatului

Cei 40 de ani de succes Holograf vor fi sarbatoriti in aceasta toamna printr-un concert spectaculos ce se va desfasura la Sala Palatului pe 10 octombrie 2018, incepand cu orele 20.00.


Cea mai cunoscuta trupa rock din Romania revine cu un concert special, ce se anunta de fapt un tribut al ultimilor ani si al tuturor celor care au cantat vreodata sub numele Holograf. Astfel, alaturi de Dan Bittman (voce), Edi Petrosel (tobe), Tino Furtuna (clape), Romeo Dediu (chitara) si Iulian Vrabete (bass), pe scena vor urca si alti mari artisti si personalitati din industria muzicala.

“Hall of Fame” se anunta evenimentul toamnei, o seara de exceptie, in care se reunesc talentul, eleganta si experienta muzicala a unei trupe iubite de generatii intregi.

Holograf a fost infiintata in 1978, discografia trupei cuprinzand peste 25 de materiale audio si video, cel mai recent dintre acestea fiind albumul “Life line” (2015). Printre cele mai cunoscute single-uri ale trupei: “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Daca noi  ne iubim”, “Dragostea mea”,  “Ochii tai”, “Vine o zi”, “Primavara incepe cu tine”, “Ti-am dat un inel”, “Dimineata in alta viata”, Da-mi iubirea ta.

Biletele se gasesc in  reteaua (electronica si fizica) www.iabilet.ro, pretul acestora fiind urmatorul:

VIP: pret presale – 249 lei, pret intreg – 311 lei

Categoria 1: pret presale – 179 lei, pret intreg – 224 lei

Categoria 2: pret presale – 149 lei, pret intreg – 186 lei

Categoria 3: pret presale – 119 lei, pret intreg – 149 lei

Categoria 4: pret presale – 89 lei, pret intreg – 111 lei
 

Citește în continuare