Skip to content

Concert BENETONE Band in The Bankers

BENETONE Band va asteapta la o seara cu muzica live, o seara de rock clasic, vineri, chiar pe 1 martie 2013! 

Saptamana aceasta incepem weekend-ul cu o reprezentatie incendiara de rock clasic, in The Bankers din Bucuresti (Strada Selari, nr. 15)! Vineri, 1 martie  2013, de la ora 22:00, baietii de la BENETONE iti vor oferi un show pe cinste, te vor face sa vibrezi pe ritmuri de classic rock si sa iti amintesti de ce seara de vineri e cea mai asteptata a saptamanii. 
 
Desigur, nu am uitat ca vineri sarbatorim si intaia zi de primavara! Asadar, avem o invitata speciala: Ana Munteanu, cea care se pregateste de lansarea brand-ului de accesorii hand-made Rada Smiles. Ea se va asigura ca toate fetele prezente la concert vor pleca acasa cu o amintire… cu snur! 

BENETONE Band si Rada Smiles te asteapta vineri in The Bankers, pubul in care petreci timp de calitate! Baietii vor canta special pentru tine piese clasice din repertoriul AC/DC, Guns N\’Roses, Bon Jovi, Dire Straits, Kings of Leon sau Eric Clapton. Adu-ti si prietenii, ne-ar face placere sa ii cunoastem! 
 
Inca ceva: INTRAREA ESTE LIBERA! Pentru a-ti rezerva o masa la eveniment poti suna la numarul de telefon 0757.435.837. Ne vedem vineri!
 
 
Concert BENETONE Band in The Bankers, vineri, pe 1 martie 2013

Citește în continuare