Skip to content

Concert Bosquito & Ovidiu Lipan Tandarica in True Club!

Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica, un concert special oferit de True Club, un eveniment care aduce pe aceeasi scena, joi, 12 mai, artisti deosebiti, trupa Bosquito, care a revenit de curand cu piesa Cand Ingerii Pleaca, si Ovidiu Lipan Tandarica, Maestrul care nu mai are nevoie de alta prezentare.

Celebrul tobosar Ovidiu Lipan Tandarica si trupa Bosquito se intalnesc pe scena True Club pentru un concert extraordinar!
 
Infiintata in anul 1999, trupa Bosquito a promovat un stil muzical relativ nou la momentul respectiv, un amestec de latino-rock cu influentele gypsy, balcanice si simfonice. Trupa s-a facut rapid cunoscuta, devenind o prezenta constanta in clasamentele muzicale romanesti. De la debutul pe scena autohtona, trupa a lansat nu mai putin de patru albume si nenumarate single-uri de succes, precum Pas cu pas, Hopa Hopa, Doua maini sau Marcela. 

Talentul de geniu al lui Ovidiu Lipan a perseverat si a ajuns la o forma de gandire muzicala care cucereste inimile publicului in fiecare spectacol si ofera acestui concert un sound inedit si o emotie puternica.
 
Ovidiu Lipan Tandarica este un artist complex si desavarsit, fiind unul din protagonistii rock-ului romanesc. Compozitiile sale, „Natalis”, „Margareta”, „Ave Maria”, „Tango Toledo”, au devenit piese de referinta pentru genurile multi- etnice care convietuiesc  in perimetrul danubiano-pontic. Jumatate din viata si-a petrecut-o in exil, in Germania, dar dupa revolutie s-a intors pe meleagurile romanesti, dragostea de tara fiind prea puternica. Intors in tara, a inceput sa promoveze cultura muzicala romaneasca prin realizarea mai multor albume diferite din punct de vedere stilistic. 
 
Dupa lansarea in luna noiembrie a anului trecut a hit-ului Cand ingerii pleaca la Garajul Europa FM, trupa Bosquito s-a bucurat de un real succes si o dorinta accentuata a fanilor sa ii revada si sa reasculte melodiile ce faceau furori la inceputul anilor 2000.
 
De la 22.30 DJ N.A.T.D. incalzeste atmosfera. Pe la miezul noptii, scena va rasuna de muzica LIVE!
 
Biletele s-au pus in vanzare la True Club si Bordello’s (Selari 9-11, Sector 3, Bucuresti). Pretul acestora este de 30 de lei.
 
Info & Rezervari: 0727.488.087
 
Concert Bosquito & Ovidiu Lipan Tandarica in True Club din Bucuresti, joi, pe 10 mai 2012. Pana atunci insa iti propun sa revedem interviul urban.ro cu Radu Almasan!

Citește în continuare