Skip to content

Concert Damian Draghici & Brothers – poze

 

Concert Damian Draghici Brothers

 

Aseara am vrut sa incerc ceva diferit, in materie de muzica asa ca am acceptat invitatia unui prieten de a merge la Damian Draghici & Brothers. Concertul a avut loc la Arenele Romane, acolo unde a fost si Patrice, incepand cu orele 20:30. In deschidere au cantat Amaro Del, o trupa de rromi din Serbia iar pe scena au mai urcat Maia Morgestern si Puya iar printre spectatori s-au numarat mai multe personalitati publice.

Cea mai interesanta parte a serii a fost interventia lui Puya. Stiti cum suna muzica lautareasca imbinata cu hip-hop? Genial!! In timpul colaborarii la piesa Misca-te dansatoarele lui Puya dansau pe aceeasi scena cu dansatoarele din buric. Asta e cuvantul serii: interesant.

Mi-a placut ca Damian si trupa lui incearca sa promoveze mesajul diversitatii si tolerantei: Nu conteaza cine e tigan si cine nu e a zis Draghici la inceputul concertului. Punctul slab al aparitiei a fost sonorizarea care nu a fost deloc ok. Trupa numara 16 instrumentisti si vreo 10 dansatoare (cred ca inchiriaza un intreg hotel in deplasari). Scena a fost plina, plina de veselie, voie buna. Arenele au fost full, au ramas peste 1000 de oameni afara iar cei care au fost inauntru s-au simtit foarte bine si au aplaudat tot concertul.

Desi nu sunt fanul muzicii lautaresti, a fost o experienta interesanta mai ales ca oamenii sunt profesionisti si stiu sa faca un show bun. A fost cool. Va las cateva poze. A mai fost cineva acolo?

Important: Nu aveti voie sa preluati, partial sau integral, imaginile fara acordul nostru scris.

Citește în continuare