Skip to content

Concert extraordinar de Craciun – patru spectacole Stefan Banica la Sala Palatului

De 17 ani, Stefan Banica continua cu succes traditia concertelor de Craciun de la Sala Palatului. Anul acesta, datorita solicitarilor, au fost programate 4 astfel de spectacole: pe 13, 14, 15 si 16 decembrie, toate cu incepere de la orele 19.30.

Pretul biletelor este de 200 lei – VIP, 150 lei – Categoria I, 100 lei – Categoria II, 60 lei – Categoria III.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Concertul extraordinar de Craciun de la Sala Palatului este cea mai longeviva productie muzicala din Romania.

Si anul acesta, Stefan Banica promite hituri mai vechi sau mai noi, toate cu o poveste speciala, show de lumini si efecte speciale, invitati surpriza, balet cu o coregrafie spectaculoasa, decoruri unice si multe alte surprize pe care le veti descoperi in fiecare dintre serile de concert.

Ca de fiecare data, artistul va fi acompaniat de trupele sale, Rock’n’Roll Band & The 50’S.

Acest eveniment transformat intr-un brand de catre Stefan Banica insumeaza 67 de concerte de Craciun din 2002 pana acum, peste 340.000 de spectacori doar in cadrul acestor showuri si 7 concerte sold out in 7 zile consecutive.

Pentru ca acest eveniment sa se mentina in topuri si sa fie in continuare un reper in showbizzul romanesc, 150 de oameni lucreaza la organizarea lui, chiar si cu 6 luni inainte.

Anul acesta, dupa spectacolele de la Sala Palatului, se pare ca Stefan Banica va canta in Israel, pentru comunitatea de romani de acolo. Acestia le-au pregatit artistului si echipei sale un cadou inedit: un tur al locurilor sfinte.

Pana atunci, insa, avem cele 4 spectacole de la Sala Palatului, cu hituri mai vechi, mai noi si invitati surpriza. 

Citește în continuare