Skip to content

Concert Felicia Filip @ Teatrul National

Soprana Felicia Filip va sustine un concert pe scena Teatrului National Bucuresti, in data de 18 noiembrie, cu ocazia lansarii albumului Fata din Vis.

Felicia Filip, vocea de aur a liricii romanesti si internationale, sintetizeaza intr-o maniera inedita si creativa succesele rock-ului romanesc din toate timpurile si lanseaza un proiect unic pe piata muzicala din Romania: albumul Fata din Vis. 
 
Felicia Filip este artista care a dechis drumul rock-ului simfonic in Romania. Dupa modelul Montserrat Caballe – Fredy Mercury, Felicia Filip a inceput in 1996 o colaborare cu trupa Iris care a avut un succes fulminant. Tulburatoare si expresiva, vocea sopranei Felicia Filip readuce in atentia publicului zece dintre piesele care au facut istorie, lansate de-a lungul timpului de zece dintre cele mai iubite trupe rock: Compact, Holograf, Iris, Directia 5, Rosu si Negru, Cargo, Semnal M, Celelalte Cuvinte, Sfinx si Mircea Baniciu. Asocierea a doua genuri atat de diferite, rock si liric, a generat un produs nou, complex si de o frumusete fermecatoare, care se adreseaza tuturor pasionatilor de muzica de calitate.
 

 
“De cand ma stiu iubesc muzica. Iremediabil indragostita de opera, ascult cu placere si alte genuri. Asa m-am apropiat de rock, muzica tuturor varstelor. La concertele rock vin atat parintii cat si copii, formand un tot minunat, plin de energie si farmec. Tot fredonand Esarfa in dar, Fata din vis si cate si mai cate m-am gandit sa le adun intr-un album, o calatorie printre marile hit-uri are rock-ului romanesc din toate timpurile; sa le trec prin sensibilitatea mea si sa le cant cu vocea mea.  Albumul va fi lansat pe 18 noiembrie printr-un concert in superba sala a Teatrului National din Bucuresti. Vom canta atunci impreuna si Esarfa… alaturi de Mircea Baniciu, Fata din vis cu Compact-ul si multe, multe altele alaturi de minunati artisti. Ion Caramitru va recita asa cum numai el stie! Ce spuneti, ne intalnim?” Felicia
 
Soprana Felicia Filip va lansa albumul Fata din Vis in cadrul unui spectacol-eveniment, de inalta tinuta artistica, ce va avea loc pe 18 noiembrie, de la ora 20.00, la Teatrul National din Bucuresti. Concertul va fi completat de un regal al scenei romanesti: trupa Compact, care a lansat in urma cu 28 de ani hit-ul Fata din Vis, maestrul Ion Caramitru, Mircea Baniciu, Adrian Barar de la Cargo, Calin Pop de la Celelalte Cuvinte, Serban Boldijar de la Semnal M. Vestimentatia Feliciei Filip este creatia designer-ului Doina Levintza, productia artistica este semnata de Mike Godoroja iar regia artistica ii apartine lui Cristian Mihailescu. 
 
La sfarsitul concertului, fanii vor avea ocazia de a se intalni cu doamna Felicia Filip in cadrul unei sesiuni de autografe. Artista intentioneaza sa aduca bucuria muzicii in sufletele romanilor din toata tara, astfel ca planuieste un turneu de promovare a albumului Fata din Vis in principalele orase ale Romaniei.
 
Felicia Filip este una dintre cele mai mari voci lirice ale lumii. Presa internationala a numit-o “Diva céleste” si “Noua Regina a Traviatei”, a cucerit toate scenele importante de pe glob si din Romania si este unica solista de pe mapamond care a castigat toate Premiile Mozart.
 
Biletele se gasesc la Teatrul National si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.biletoo.ro si www.bilet.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de 200 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I si 100 de lei categoria a II-a.
 Va asteptam la concertul-eveniment al sopranei Felicia Filip la Teatrul National din Bucuresti.

Citește în continuare