Skip to content

Concert Gipsy Kings la Beraria H

  • envelope icon

O alta varianta de a-ti petrece seara de Mos Nicolae este concertul celebrei trupe Gipsy Kings. In decembrie, formatia de pop flamenco va sustine spectacole in Cluj Napoca, pe 5 decembrie la Sala Polivalenta, dar si in Bucuresti, pe 6 decembrie, la Beraria H.

Asadar, daca vrei sa asculti live hituri precum “Volare”, “Un Amor”, “Djobi, Djoba”, “Bomboleo”, “Escucha me” sau “Baila Me” vino joi, 6 decembrie la Beraria H, cu incepere de la orele 19.45 pentru concertul ce va incepe de la 21.45.

Biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro si au urmatoarele preturi (biletele in Presale cu pret redus, in numar limitat):

349 lei – Cat. A+ presale – balcon, in fata scenei, cu loc la masa (include open bar & open buffet)
199 lei – Cat. A presale – parter, in fata scenei, cu loc la masa
119 lei – Cat. B presale – acces general, cu loc la masa
89 lei – Cat. C presale – partile laterale, cu loc la masa

Infiintata in Franta, dar aducand in prim plan influente ale culturii spaniole, trupa a cunoscut succesul odata cu cel de-al III-lea album, “Gipsy Kings”. Albumul pe care gasim multe dintre cele mai cunoscute hituri ale formatiei a devenit popular in Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

Cu peste 18 milioane de albume vandute si un premiu Grammy pentru cel mai bun album din lume (Savor Flamenco – 2014), Gipsy Kings este o imbinare exotica si spectaculoasa a mai multor stiluri de la pop si flamenco pana la salsa, “gypsy rhapsody” sau funk salsa.

Piese mai noi sau mai vechi, potrivite unei petreceri pe cinste sau unui dans in doi – joi, 6 decembrie, vei putea simti si tu vibe-ul transmis de cei de la Gipsy Kings in cadrul concertului din Beraria H.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *