Skip to content

Concert Holograf de Valentine’s Day

Azi, de Mos Nicolae, trupa Holograf s-a hotarat sa puna in vanzare bilete reduse pentru concertul lor de Valentine’s Day, de la Sala Palatului. Au trecut multi ani de cand Holograf nu au mai organizat niciun spectacol de Ziua Indragostitilor, dar pentru 2018 s-au hotarat sa revina la vechile obiceiuri:). Biletele, puse in vanzare astazi, vor fi reduse doar pana pe 31 decembrie.

Dupa inca un an plin de concerte si de spectacole de succes, trupa Holograf isi planuieste calendarul pentru 2018 anuntand “Best Ballads, de Valentine’s Day, la Sala Palatului. Astfel, pe 14 Februarie 2018, declaratiile de dragoste vor curge timp de mai bine de doua ore de muzica live, pe ritmurile celebrelor balade precum “Sa nu-mi iei dragostea”, “Esti asa frumoasa”, “Ti-am dat un inel” sau “Dragostea mea”.

Concertele de ziua indragostitilor au fost o traditie pentru noi. Am renuntat la aceasta traditie pentru o perioada, dar acum revenim la ea cu cea mai mare placere. Pentru ca melodiile noastre se potrivesc cel mai bine acestei zile si definesc perfect dragostea. Va fi o seara cu cele mai bune balade de dragoste Holograf.” declara Dan Bittman.

Acum, in prag de sarbatori, un cadou inspirat pentru prietenii indragostiti sau chiar pentru parintii nostalgici ar putea fi chiar doua bilete la concertul Holograf “Best Ballads: https://goo.gl/5NMSSA

Biletele VIP costa 168 lei iar pretul pentru restul biletelor variaza intre 54 si 118 lei. Preturile sunt valabile pana la finalul anului. Chiar daca muzica Holograf este, de multi ani, un laitmotiv al evenimentelor importante din viata noastra si face parte din reteta succesului oricarui eveniment privat, experienta de a trai live emotia si muzica Holograf merita incercata si repetata.

Difuzate la radiourile importante, hiturile celor 5 muzicieni pot completa declaratiile emotionante si buchetele de flori. Spectacolul de Valentine’s Day este organizat de Sublime Romania si promovat de HTag PR si deschide seria de evenimente publice mari ale trupei Holograf in anul care vine.

 

Citește în continuare

3 Sud Est - Stele (videoclip nou)

La cateva zile dupa lansarea single-ului “Stele”, 3 Sud Est revine cu videoclipul piesei, regizat de Dan Petcan. Filmarile s-au desfasurat in Bucuresti si au durat aproximativ 12 ore. Clipul…

Citeste mai mult