Skip to content

Concert Irina Popa & The Sinners in Club Spice

Așa cum v-au obișnuit, cei de la Amprenta vă anunță din când în când despre ce mai pun la cale.

A fost teatru, a fost muzică, urmează… muzică!

Unde? În locul deja știu: Club Spice.

Când? Miercuri, 13 martie 2013, de la ora 20:00 (suficient de devreme cât să nu fiți obosiți joi la munca, dar sa aveti timp sa va relaxati).

Despre cine e vorba? Despre Irina Popa&The Sinners. Trupa a luat ființă în aprilie 2012 cu ocazia participării la Festivalul Internațional de Jazz de la Sibiu.

 

 

De ce The Sinners? Deoarece ”păcătuiesc” cu toate stilurile moderne muzicale: jazz, rock, pop, dance. Și, mai ales, pentru că veteranii rock-ului romanesc au \’\’corupt\’\’ o voce a tinerei generații, pe Irina Popa, care și-a pus amprenta asupra stilului acestei formații. Așa că, miercuri, 13 martie, în Spice, urmează să îi vedeți pe scenă pe: • Iulian Vrăbete: fost membru al formațiilor Basorelief și Redivivus, membru al formației Holograf. • Relu Bitulescu: fost membru al formațiilor Basorelief și Redivivus, membru al formației Zan, • Cornel Cristei: fost membru al formațiilor Ethos, Electrecord, Roșu și Negru. • Irina Popa: vocal de excepție cu numeroase premii la \’\’bord\’\’, obișnuită cu scena de la 5 ani, cea care aduce un suflu nou în jazz-ul românesc.

 Dacă iubiți muzica de calitate faceți rezervările din timp (0766.260.390 sau 021.312.01.36).

Biletul este doar 25 RON.

*Concertul face parte din seria evenimentelor \’\’Arta ca Amprenta\’\’ realizat de Amprenta cu sprijinul clubului Spice

Citește în continuare