Skip to content

Concert Iris in Club A

 Legendara trupă Iris revine pe cea mai veche scenă muzicală din București, Club A, pentru un concert de neuitat miercuri, 25 septembrie a.c., ora 23.00, în cadrul seriei de evenimente \’\’Muzica de Club A\’\’.

 
Evenimentul trezește amintiri frumoase membrilor trupei, întrucât faimoasa scenă a clubului  a jucat un rol important în consacrarea formației Iris, la fel ca și în cazul multor altor nume  reprezentative pentru mișcarea rock din România.
 
Iris a suferit câteva modificări în ultimul an. După plecarea lui Cristi Minculescu, solistul trupei a fost Toni Șeicărescu, însă la sfârșitul lunii iunie formula s-a schimbat din nou, locul acestuia fiind luat de tânărul Rafael, ei ducând astfel mai departe cei 36 de ani de activitate ai trupei. 
 
Astfel, după ce au dat startul concertelor în noua formulă la Anton Pub, rockerii promit un concert exploziv în Club A, pe cea mai veche scenă culturală din Capitală, cu mega-hiturile lor precum “Cine mă strigă în noapte”, “Trenul fără Naș”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca, ”Să nu crezi nimic“ sau ”Ultimul mic dejun al lui Bon“ sau ”Casino“.
 
Va asteptam la \’\’Muzica de Club A. Veniți miercuri seară la concert și veți asista la un moment cheie al istoriei Iris. Legenda continuă sub ochii noștri!

Citește în continuare