Skip to content

Concert live pe www.mtv.ro

MTV Toy

Se pare ca preluarea postului MTV Romania de catre Media PRO nu a fost un pas gresit. Pentru cei care nu au timp sa ajunga la mare zilele astea, MTV transmite LIVE pe internet concertele pe care ei le organizeaza in cadrul MTV Days la Ultima Playa in Mamaia. E vorba despre muzica LIVE si despre o premiera pentru industria muzicala romaneasca. Nu degeaba i se spune World’s Music Channel.

Pe 1 mai (aka diseara de la 20.00) o sa fie in recital Corina, Crush & Alexandra Ungureanu, Andreea Balan, Voltaj, Parazitii si Suie Paparude. Cine merge la concert sa ridice mana :P! Eu vreau sa vad prestatiile Parazitii si Andreea Balan dar nu am cum sa ajung asa ca o sa raman in fata calculatorului pe MTV.

Maine seara (aka 2 mai), in acelasi loc (plaja Ultima Playa sau MTV), la aceasi ora (20.00) vor canta Wassabi, Activ, Zero ÅŸi Zdob & Zdub. Sunt curios de recitalul Wassabi si cred ca mai avem cativa curiosi pe aici. Cat despre Zdob si Zdub :X numai de bine.

Concertele vor fi transmise www.mtv.ro si pe postul MTV. Dupa ce va uitati, reveniti cu pareri. Nu uitati! Joi si vineri, orele 20.00, MTV – see u there :))

Citește în continuare