Skip to content

Concert Mandinga la Beraria H

Mandinga a avut parte de un inceput de an promitator, cu un “look” nou si 2 piese recent lansate, ambele filmate in Cuba. Sambata, 4 mai, formatia va concerta in Bucuresti, la Beraria H, showul anuntandu-se unul de-a dreptul electrizant.

Din 2016, Barbara Isasi este “vocea Mandinga”. In acelasi an ea a participat la “Vocea Romaniei”, in echipa Smiley, iar in 2018 a castigat “Te cunosc de undeva”.

Barbara Isasi (voce), Chupi (tobe), El Niño (congas), Zach (saxofon) si Tony (trombon) este acum formula castigatoare, cei cinci lansand impreuna mai multe piese precum “Besame”, “Aventura” (ft. Erik) sau “Hello” (Ft. Fly Project).

In urma cu cateva luni, Mandinga a venit cu doua piese noi, Soy de Cuba si Provocador, single-uri cu un sound inedit si surprinzator.

“Soy de Cuba” are parte si de un videoclip hot, filmat pe strazile Cubei, piesa fiind compusa de Barbara Isasi, Alex Antonescu, Catalin Tamazlicaru, Alexander Himely si Damian Salazar. Videoclipul este produs de Nomad Music si regizat de Alex Volintiru.

„«Soy de Cuba» e o piesa foarte diferita fata de ce am lansat pana acum si am pus cu totii suflet in acest project. Imi place foarte mult ca piesa incepe cu un mood de trap urban si reuseste sa se combine pe parcurs cu vibe-ul latino. Multumesc producatorilor de la Nomad Music, regizorului si echipei lui si multumesc Cat Music, care ne ajuta sa ajungem cat mai departe prin muzica noastra. Speram foarte mult sa va placa ce a iesit. Chiar daca vremea nu mai e atat de prietenoasa, noi va aducem caldura, cu un vibe fresh si hot”,
marturiseste Barbara Isasi.

Solista trupei a fost foarte incantata si uimita in acelasi timp de frumusetile Cubei. „Pentru mine a fost socant faptul ca am mers in Cuba sa filmam. Desi tatal meu e cubanez, eu nu eram familiarizata cu locul”.

“Provocador”
este o alta piesa senzuala, cu ritmuri latino si videoclip “caliente, filmat tot in Cuba.

Provocador’ este a doua piesa la care am filmat videoclipul in Cuba si ne bucuram foarte tare ca am putut sa profitam de acel paradis. Piesa e diferita, e mult mai exotica si aduce exact vibe-ul latino. ‘Provocador’ este despre tentatie, flirt si jocul dintre 2 persoane”, – Barbara Isasi.
 
Asadar, daca vrei sa simti si tu acest vibe exotic, cubanez, intra pe iabilet.ro si vino cu prietenii sambata, 4 mai, la Beraria H pentru un show incendiar.
 

Citește în continuare