Skip to content

Concert Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe ne asteapta pe 21 martie la un nou concert cu Mihai Margineanu, o noua seara de muzica live, cu piesele lui deja clasice!

Sprint Media si Bestmusic.ro va invita joi, 21 martie 2013, in Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar cu Mihai Margineanu.
 
Puteti cumpara bilete la concertul MIHAI MARGINEANU dupa cum urmeaza:
 
– Cu 60 de lei acces normal cu loc la masa si 80 de lei VIP (cu loc in fata scenei) – EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro , bestmusic.ro si pe aplicatia de mobil Cinemagia
– Cu 70 de lei respectiv 90 de lei VIP la Hard Rock Cafe (din ianuarie 2013) cu sau la intrare in ziua concertului
 
Da, online este MAI IEFTIN si in plus, aveti automat locuri rezervate doar alaturi de un bilet cumparat online de pe www.iabilet.ro ! 

Selectezi cate bilete doresti, platesti online cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele pe mail. Le poti printa si veni cu ele in ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poti veni direct cu Smartphone-ul !
 
Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plata (OP) va rugam sa ne contactati la: 021 209 56 72 (intre orele 09:30 – 18:00 de Luni pana Vineri). Pentru comenzi mai mari de 30 de bilete, organizatorul ofera discount. Orice cumparator poate solicita de asemenea si factura fiscala.
 
Parteneri Media: Sapte Seri, Magic FM, infomusic.ro, Zonga, ele.ro, studentie.ro eva.ro, Ziare.com, Cinemagia.ro, 220.ro, METALHEAD.ro si trilulilu.ro.
 
Organizatorul ofera 6 bilete din categoria ACCES GENERAL persoanelor cu dizabilitati.
Pentru a intra in posesia lor, va rugam sa ne contactati.
 
Concert Mihai Margineanu in Hard Rock Cafe din Bucuresti, joi, pe 21 martie 2013! 
 
La sfarsitul saptamanii Hard Rock Cafe il are ca invitat pe Iulian Canaf.
 

Citește în continuare