Skip to content

Concert Mihai Margineanu la Sala Palatului

Mihai Margineanu a pregatit un concert eveniment la Sala Palatului luni, 25 februarie 2019, de la orele 20:00. Artistul va prezenta publicului doua proiecte recente, si anume “Zarita”, coloana muzicala a indragitului serial “Las Fierbinti”, si cel mai recent album al sau, “Fum de taverna”.

Pe durata spectacolului, toti cei prezenti vor putea achizitiona albumul “Zarita”. Biletele se gasesc online, dar si in reteaua de magazine a distribuitorilor, avand urmatoarele preturi:

400 lei – Categoria I
200 lei – Categoria II
120 lei – Categoria III
100 lei – Categoria IV
90 lei – Categoria V
50 lei – Categoria VI

Spectacolul live va fi sustinut de Mihai Margineanu si orchestra sa. Pe scena Salii Palatului, Margineanu va fi insotit de Cristi Horia (vioara), Michele Visan (chitara armonie), Nicu Dumitrescu (percutie), Florin Ionescu (tobe) si Vasile Malic (bas).

Mihai Margineanu abordeaza un stil folk, pop-rock, inspirandu-se atat din folclor, cat si din problemele cotidiene ale societatii de astazi. Fiind cantaret, compozitor, dar si actor, Margineanu reuseste sa le abordeze intr-un mod, unic, original, plin de umor si ironie care cucereste imediat publicul.

Pe 25 februarie, fanii sai vor putea asculta atat piese de pe materialele recent lansate, cat si piese celebre cum ar fi “Paraschivo”, “Foaie Verde, Foaie Fraga”, “Ma iubeste femeile”, “Gore din Chitila” sau “Femei, femei”.

Citește în continuare