Skip to content

Concert Regal Caritabil – Sustine programul Tinere Talente si ajuta tineri artisti sa aiba o sansa de a deveni profesionisti

Fundatia Regala Margareta a Romaniei sustine si promoveaza cultura si talentul romanesc neconditionat. Anul acesta, pe 25 octombrie, ora 19:00 la Ateneul Roman, se va desfasura a 12-a editie a Concertului Regal Caritabil, prin care fundatia promoveaza si sustine tinerii artisti talentati aflati in situatii materiale dificile.

Evenimentul se va desfasura in prezenta Familiei Regale a Romaniei, iar fondurile stranse in urma Concertului Caritabil vor sprijini programul Tinere Talente prin care Fundatia ofera burse de studiu celor mai talentati tineri artisti romani.

In programul concertului sunt inclusi muzicieni de valoare din noua generatie, faimosi pe alte scene ale lumii: tenorul Teodor Ilincai si soprana Cellia Costea, acompaniati de Orchestra Romana de Tineret, dirijata de Gabriel Bebeselea.

Bilete sunt disponibile aici

Cu o activitate de peste 29 de ani, Fundatia Regala Margareta a Romaniei a fost infiintata de catre Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane, impreuna cu tatal sau, Regele Mihai.

In prezent, Fundatia dezvolta numeroase proiecte durabile in diverse domenii pentru a sprijini reinnoirea spirituala si sociala a tarii noastre. Organizatia neguvernamentala de elita sustine copiii, tinerii si varstnicii in domeniul educatiei, se implica in dezvoltarea comunitatii locale, a societatii civile, sanatatii si culturii, cu mult devotament pentru o Romanie frumoasa. 

Va puteti implica prin donatii sau sposorizari aici .

Tinere Talente – programul care sustine deja peste 300 de tineri artisti

„Nu e de-ajuns ca o tara sa dea talente, ea trebuie sa stie a le tine vii.” – Nicolae Iorga

Romania pierde in fiecare an zeci de tineri talentati, care pot deveni ambasadori culturali si pot face performanta. Singurul motiv pentru care multi dintre ei nu reusesc sa-si urmeze visul este pentru ca provin din familii cu greutati financiare.

Pentru a venit in ajutorul acestor talente, Fundatia Regala Margareta a Romaniei a creat programul national Tinere Talente, pentru a sustine si promova acesti artisti talentati, care provin din familii modeste si care necesita sprijin financiar pentru a-si atinge adevaratul potential artistic.

Tinerii sustinuti prin acest program reusesc cu multa determinare si talent sa ajunga la performante extraordinare, fiind sprijiniti prin burse de studiu, mentorat si promovare de catre Fundatia Refala Margareta a Romaniei.

O noua generatie tanara de artisti din Romani va putea aplica pentru obtinerea unei burse in luna decembrie a acestui an.

 „Aminteste-ti de cei care te-au facut mare” – o campanie sociala pentru batranii Romaniei

Lasat in urma de cei dragi, 1 din 2 batrani din Romania se simte singur.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei vine in sprijinul varstnicilor din tara noastra, alaturi de Asociatia Niciodata Singur, o organizatie non-profit care lupta impotriva izolarii sociale si a singuratatii persoanelor varstnice. Prin campania ”Amintește-ți de cei care te-au făcut mare”, cele doua organizatii impreuna cu o echipa de voluntari isi propun sa actioneze si sa atraga atentia publicului cu privire la situatia batranilor din Romania si problemele cu care acestia se confrunta. Astfel, au fost create trei programe sociale dedicate lor: Telefonul Varstnicului, Centrele Comunitare Generatii si Niciodata Singur.

Puteti ajuta cu un simplu mesaj, daca trimiteti SINGUR prin SMS la 8844, donati astfel 2 euro/luna pentru batranii care nu mai au pe nimeni.

Citește în continuare