Skip to content

Concert Smiley – Season Closing Party la The Fool

Joi, 27 iunie 2019, The Fool incheie sezonul cu un super concert Smiley. De la orele 22:00 sunteti asteptati in clubul de pe Calea Victoriei la un show incendiar, urmat de un after-party DJ Bubu.

Biletele se gasesc in format print sau online, in reteaua iabilet.ro si au urmatoarele preturi:

111 lei – VIP (cu loc in separeu)
69 lei – Zona 1
51 lei – Zona 2
30 lei – Fan Zone (loc in picioare)

Smiley a cunoscut succesul alaturi de trupa Simplu, dupa care a decis sa incerce varianta unei cariere solo. Au urmat patru albume (“In lipsa mea” – 2008, “Plec pe Marte” – 2010, “Acasa” – 2013, “Confesiune” – 2017), numeroase turnee si colaborari care i-au adus inca si mai multe recunoastere, fiind astazi unul dintre cei mai apreciati artisti din industria muzicala romaneasca.

Cea mai recenta piesa a sa, “Song About Nothing” a fost lansata chiar in luna mai. Smiley apare si in format 2D, o opera de arta a artistului Dan Cattell din Philadelphia, pasionat de creatiile 2D din animatii si jocuri electronice. De altfel, Smiley este primul om caruia Cattell ii face costumul in versiunea 2D. Videoclipul pe care il poti vedea aici a fost filmat de catre o echipa de finlandezi din America, in mai multe zone din Los Angeles: plaja, ocean, downtown, langa un stadion etc.

Asadar, nu uita! Joi, 27 iunie, ora 22:00, Clubul The Fool – Season Closing Party – concert Smiley!
 

Citește în continuare