Skip to content

Concert Voltaj la Hard Rock Cafe

  • envelope icon

In octombrie se implinesc 14 ani de la megaconcertul “Povestea Oricui“ de la Sala Polivalenta, iar povestea Voltaj merge si astazi mai departe. Miercuri, 14 noiembrie 2018, Calin Goia si colegii sai vor sustine un concert special la Hard Rock Café, in Bucuresti.

 “Din toata inima”, “Lumea e a mea”, “Povestea oricui“, “Ora de Germana”, “Albinuta”, “Kori Gent” , “De la capat“,“20 de ani“,“Nu doar de ziua mea“,“De maine“ – hituri mai noi sau mai vechi se vor regasi in acest concert electrizant.

Concertul va incepe la ora 21.30, iar biletele pot fi gasite in format electronic pewww.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la Hard Rock Cafe.

Pretul biletelor este urmatorul:

VIP, cu loc la masa in fata scenei: 90 lei
Acces general, cu loc la masa: 70 lei
Bilete fara loc: 70 lei

Infiintata in anul 1982, Voltaj a trecut prin multe transformari de-a lungul anilor, fiind si astazi o trupa apreciata si indragita de fani. Acum, din componenta trupei fac parte Calin Goia, Gabriel Constantin, Oliver Sterian, Vali Prunus Ionescu si Adrian Cristescu.

Anul trecut, in noiembrie, Voltaj a lansat impreuna cu Andra o piesa emotionanta, apreciata foarte mult de fanii celor doi artisti. “Nu doar de ziua mea“ vorbeste despre drama copiilor care isi traiesc cei mai frumosi ani de viata fara parintii plecati sa lucreze in strainatate.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *