Skip to content

Concerte aniversare Horia Brenciu la Sala Palatului

Horia Brenciu se pregateste sa marcheze cei 25 de ani de cariera intr-o maniera inedita, insa nu neasteptata: o serie de trei concerte, pe 7, 8 si 9 decembrie, la Sala Palatului.

Dupa o cariera impresionanta in televiziune (7 ani la TVR, 6 ani la Antena 1, 5 ani la Pro TV si 2 ani la National TV), dar si in industria muzicala (o multime de turnee peste tot in tara), aceste concerte au venit ca un pas firesc, fiind un proiect gandit inca de anul trecut. Cu toate astea, pana acum Horia nu a dezvaluit prea multe din “culisele concertelor”, insa acestea vor fi cu siguranta niste experiente memorabile.

„Familia mea sunt cei de acasa, orchestra mea si voi, cei care ne urmariti. Toate imi dau energie, putere si de la fiecare in parte am invatat sa fiu mai bun. Cand ma gandesc la viata mea si la tot ce mi s-a-ntamplat in 25 de ani, stiu ca sunt cel mai norocos om din lume. Si totusi, sunt doar primii 25…(…) Si-au fost emisiuni de televiziune, de radio sau filme. Au fost concerte, turnee, intalniri sau lansari. Si-au fost zambete, lacrimi sau dezamagiri. Si-au fost toate ce pot exista intr-o viata de om si inca multe altele”.

Cele trei concerte de la Sala Palatului nu sunt singurele dedicate celor 25 de ani de cariera. In luna noiembrie, Horia Brenciu a fost plecat intr-un turneu national cu 15 concerte in 15 orase din tara. Astfel, Timisoara, Iasi, Botosani, Piatra Neam, Bacau, Alexandria, Ploiesti, Galati, Constanta, Drobeta Turnu-Severin, Sibiu, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea au fost incluse pe “harta” acestui turneu in care Horia Brenciu i-a avut ca invitati pe Jeremy Ragsdale, castigator X Factor, si trupa 3 O’Clock.

Ramane de vazut cu ce surprize si momente inedite ne va surprinde Horia Brenciu si in cadrul concertelor de la Sala Palatului.

Biletele au urmatoarele preturi:

VIP – 200 lei

Categoria 1 (ultimele bilete) – 150 lei

Categoria 2 (ultimele biletele) – 100 lei

Categoria 3 – 60 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Citește în continuare