Skip to content

Concerte in Paris in perioada urmatoare: Gotye, 3 Doors Down si Bryan Adams

Tocmai ce am sarbatorit de Sfantul Valentin si daca nu i-ati oferit inca jumatatii voastre un cadou pe cinste, atunci credem noi ca un concerte unde sa cante trupa preferata impreuna cu un city break la Paris ar fi nu tot ce aveti nevoie, ci chiar mai mult decat atat.

 

Daca va ganditi ca deja a trecut sarbatoarea si darul nu ar avea rost tocmai acum, atunci va aduc aminte de Dragobete. Eh, nu-i asa ca sarbatoarea de la noi ar trebui sa conteze mai mult decat cea importata de peste hotare?

In alta ordine de idei, am cautat pentru voi cele mai tari concerte din perioada imediat urmatoare din Paris, capitala indragostitilor.

•    Gotye concerteaza la Paris pe 1 martie, iar pretul biletelor incepe de pe la 50£. Puteti considera cadoul valabil si de Dragobete, dar si de inceput de primavara, ca doar e pe 1 martie, nu?

•    Locatie: Concertul are loc la Bataclan, local cunoscut printre francezii care nu stau in case si asculta muzica buna, pentru ca aici se organizeaza foarte multe concerte.

•    Cum ajungem acolo: Locatia este destul de centrala, ba chiar puteti lua metroul din orice colt al Parisului si ajungeti aici, trebuie sa va ghidati sa coborati la una dintre urmatoarele statii: Oberkampf‎, Saint-Ambroise‎, Richard-Lenoir‎ sau Parmentier‎ si de la ele mai faceti o plimbare scurta si romantica pana acolo.

Localul unde va avea loc concertul nu este foarte departe de cazari decente ca si pret, iar inceputul lui martie este perfect pentru a vizita “orasul indragostitilor” pentru ca nu veti avea parte de ploi multe si nici de temperaturi foarte ridicate sau de un numar mare de turisti, dar mai bine va las sa cititi mai multe informatii esentiale despre capitala Frantei.

•    3 Doors Down sunt in Paris pe 6 martie, iar pretul biletelor se ridica la 70£ . Nu cred ca mai e cazul sa vamai spun despre trupa… e veche, are renume si nu cred ca poate nimeni sa spuna ca e ok, adica ori iti plac melodiile lor si le ai in playlist printre favorite ori nu…
•    Locatie: Concertul are loc tot in Bataclan, asa ca as spune ca daca este posibil sa va luati libere mai multe zile si sa le petreceti prin Paris poate ajungeti si la Gotye si la 3 Doors Down, fiind doar la cateva zile distanta, ba poate va faceti si prieteni pe acolo ca doar veti deveni ”de-ai casei”.

•    Daca vreti sa impresionati cu adevarat doamnele si domnisoarele, atunci Bryan Adams e pentru voi. Concerteaza pe 17 martie, asa ca mai aveti ceva timp sa va faceti toate planurile de vacanta si sa invatati intre timp versurile macar de la “Everything I Do I Do It For You”. Biletul de intrare e un pic mai scump, deh, de la melodiile de dragoste se trage si costul incepe de la 100£.
•    Locatie: la Zénith de Paris, sala de concerte localizata langa Parc de la Viellette si in care incap aproape 6,300 de persoane, asa ca trebuie sa va pregatiti de multime.
•    Cum ajungem acolo: Simplu, cele mai apropiate statii de metrou sau RER sunt Porte de la Villette, Porte de Pantin si Pantin.

Acum, daca tot ajungeti in Paris in cautarea romantismului si muzicii bune cred ca nu veti rata si niste obiective turistice, macar cele mai mari din oras. Nu de alta, dar e mare pacat sa va planificati o vacanta fara a vedea macar o bucatica din tot ce va poate oferi orasul in care ati ajuns.

Daca ar fi sa alegeti dintre Gotye, 3 Doors Down si Bryan Adams la care concerte v-ar placea sa ajungeti si care ar fi primul loc unde v-ati opri sa faceti o poza in Paris?

Citește în continuare