Skip to content

Concerte si evenimente de 1 mai 2014

Daca nu v-ati hotarat ce faceti de 1 mai, avem pentru voi o lista cu petreceri, concerte si idei pentru zilele libere care se apropie. Fie ca stati in Bucuresti sau plecati la mare, aici gasiti de unde alege. Deci, Party!

Incepem in forta cu lista de petreceri si concerte, litoralul ofera o multime de oferte, si nici Bucurestiul nu se lasa mai prejos.

 

1 mai la mare:

Litoralul ofera o multime de variante pentru toate tipurile de petrecareti. Rockerii, fanii hip-hop si electro au 4 zile de evenimente in Vama, in timp ce in Mamaia se aduna cei mai importanti DJ in cadrul unor petreceri care incep de dimineata si se termina la rasaritul soarelui. Nici fanii folk nu au fost uitati, Vama fiind mereu locul unde ei s-au simtit cel mai bine. 

Inregistrat in Romania – 30 aprilie – 3 mai Goblin, Vama Veche
Concerte cu Alternosfera, CTC, Suie Paparude, EMIL, Subcarpati, la prima editie de inregistrat in Romania. Detalii gasiti aici.

Folk\’N\’Roll – 1 mai,  La Canapele, Vama Veche

1 mai – concert Tapinarii, 2 mai – Fara Zahar, 3 mai – Timpuri Noi, 4 mai – Emisia2

SUNWAVES 14 – 1-4 mai, Mamaia Nord

Holograf – Plaja Loft, Mamaia
1 mai, ora 22:00

What’s Up – Luv Lounge Mamaia
1 mai, ora 22:00

1st of May – Kudo Beach
30 aprilie – 4 mai: OXIA, Sis, IZHEVSKI, Rosario Internullo, DJ Optick, Adrian Iftimie, Elf si multi altii

The Mission – Mamaia Nord
1 mai – Luciano, Ernesto Ferreyra, 2 mai – Carl Cox, Jon Rundell, Internullo, 3 mai – Loco Dice, Paul Ritch, Radio Slave

Day Time Party – OHA Beach
1-4 mai: Fouchat, Victor Stancov, BOg, Capote, Alin G, Bogdan, Hash Hendrex, Ciorty,Gianni Callipari

Faydee, Loredana – Bellagio Mamaia

1 mai, ora 22:00 1st of May – Club Tan Tan
1-4 mai Adrian Eftimie, Adrian Stanescu etc

In Bucuresti nu vor lipsi petrecerile din cluburile obisnuite, care au pregatit o atmosfera ca la mare. Pentru cei care nu au chef de clubbing, le recomandam cateva concerte in aer liber, iar daca vreti sa plecati departe de oras, Garnic pare locul perfect. 

1 mai in Bucuresti

Parcul Titan – concerte Loredana (1 mai), Alternosfera (2 mai), Holograf (3 mai), Smiley, Alina Eremia, Dorian, The One (4 mai).

 

1 mai in tara

 

1- 3 mai, Sibiu: 1 Mai Rock Fest, detalii aici
2-3 mai, festivalul Rocker’s Garnic in comuna Garnic, Abrud

Anul trecut 1 mai nu a fost rezervat doar distractiei pe plaja, cativa norocosi au sarit si cu parasuta, frumoasa Antonia fiind unul dintre ei. 

Cum vi se pare lista de evenimente? Am ratat vreunul?

Citește în continuare

Aylin - Half of me (videoclip)

“Half of Me” este propunerea lui Aylin si a trupei ei, The Lucky Charms, pentru vara aceasta. Alaturi de multi prieteni si de buna dispozitie, cantareata lanseaza un nou single…

Citeste mai mult