Skip to content

Concertul LP stabilit pentru iulie 2021. Biletele sunt la vanzare

Urmatoarea intalnire cu publicul din Romania a celebrei artiste LP va avea loc pe data de 11 iulie 2021 la Arenele Romane, dupa ce concertul din acest an a fost amanat.

Hit-urile „Lost On You”, „Muddy Waters” si „When We’re High” vor putea fi ascultate live din nou vara viitoare, in cadrul celui de-al patrulea concert sustinut de LP in Romania.

Promoterul Events a decarat ca au decis impreuna cu artista si echipa sa amanarea concertului pentru vara anului viitor pentru siguranta fanilor si a tuturor celor implicati.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, iar cele care au fost deja achizitionate isi vor pastra valabilitatea pentru noua data.

Printre evenimentele organizate de Events care vor ramane mereu in amintirile spectatorilor se numara concertele trupelor The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith si spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

Laura Pergolizzi (LP) a avut un succes rasunator cu hit-ul  „Lost on you”, care a facut inconjurul lumii si a propulsat-o in topurile celor mai difuzati artisti in peste 17 tari, primind discul de platina in Rusia, Franta sau Polonia.

Cantareata si compozitoare americana a creat o colectie de sunete noi, de la pop rock la folk si a scris cantece pentru Christina Aguilera, Backstreet Boys si Rihanna si a ajutat-o pe vedeta TV Heidi Montag sa-si construiasca o cariera muzicala.

Succesul international nu a venit peste noapte, cariera ei muzicala a inceput in 2001, cand a lansat albumul „Heart Shaped Scar” impreuna cu David Loerwy, solistul trupei Cracker.

„Love Will Keep You Up All Night”, una dintre piesele pe care le-a scris la Island Def Jam Music Group cu Billy Mann, a fost lansata la finalul anului 2007 si face parte din albumul trupei Backstreet Boys, „Unbreakable”.

A urcat pentru prima data pe scena Arenelor Romane din Bucuresti in 2016, iar un an mai tarziu a sustinut un concert in deschiderea trupei Kings of Leon.

Laura Pergolizzi a revenit in Romania pentru a treia oara in iunie 2019, in cadrul turneului international de promovare al celui mai recent album al ei, „Heart To Mouth”, care a fost lansat in 2018 si a fost realizat in colaborare cu scriitorul Nathaniel Campany si Mike Del Rio (producatorul faimosului cantec “Lost On You” lansat in 2015).

Citește în continuare