Skip to content

Concertul lui Robbie Williams de la Bucuresti se amana pentru 19 august. Summer in the City se reprogrameaza pentru 18 si 19 august

Festivalul Summer in the City se va reconfigura in ceea ce priveste datele in care va avea loc (18-19 august), precum si lineup-ul evenimentului, adaugand un nou nume important pe lista celebritatilor internationale care vor urca pe scena in fata publicului din Capitala: multipremiatul artist international Jason Derulo. Acesta se va alatura artistilor deja anuntati: Robbie Williams, Editors, Calum Scott, Abby Roberts, Nicole Cherry. 

Robbie Williams detine Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vandute intr-o singura zi, pe langa faptul ca sase dintre albumele sale fac parte din top 100 cel mai bine vandute in Marea Britanie. Cu 7 single-uri numarul 1 in Marea Britanie si 14 albume de studio numarul 1, 18 Brit Awards si trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artisti ai momentului.

Superstarul muzicii britanice a fost prezent la Festival de Film de la Cannes, la premiera filmului filmului „Killers Of The Flower Moon”, al lui Martin Scorsese in care joaca DiCaprio si DeNiro. Robbie Williams a fost imbracat pe covorul rosu in costum, cu papion, o imagine care aminteste de personajul James Bond si a participat alaturi de sotia sa, Ayda Field la petrecerile de pe Croazeta. Solistul care a lansat de curand o serie de ilustratii pe contul sau de Instagram le-a vorbit jurnalistilor si despre noul sau film autobiografic “A Better Man”, regizat de Michapel Gracey care se va lansa in curand.

Cel mai mare entertainer al erei sale, Robbie Williams detine Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vandute intr-o singura zi, pe langa faptul ca sase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vandute in Marea Britanie. Cu 7 single-uri numarul 1 in Marea Britanie si 14 albume de studio numarul 1, 18 Brit Awards si trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artisti ai momentului, dar si din istorie.

Jason Derulo este unul dintre cei mai dinamici si iubiti solisti din peisajul pop global. Single-ul sau „Watcha Say” a fost vandut in peste 200 de milioane de discuri in intreaga lume, aducandu-i numeroase premii internationale, hit-uri si colaborari memorabile. Ultima sa „performanta” reprezinta statutul de creator pe platforma TikTok, fiind al patrulea cel mai urmarit barbat din lume. 

Noile date anuntate de organizatori pentru Summer in the City, respectiv 18 si 19 august vor da posibilitatea fanilor sa isi pastreze biletele si abonamentele achizitionate pana in momentul de fata.

Biletele si abonamentele deja achizitionate vor fi valabile pentru noile date anuntate, 18 si 19 august. 

Biletul/ abonamentul pentru 3 iunie va fi valabil pe 19 august, iar ce din 4 iunie pentru data de 18 august, atunci cand va canta Jason Derulo. 

Citește în continuare