Skip to content

Concurs! 5 invitatii simple la concertul Loredana de la Sala Palatului

  • envelope icon

Loredana Groza va sustine pe 25 noiembrie 2012, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, un concert extraordinar. 

Cu o cariera de peste 25 de ani, timp in care s-a reinventat asa cum nu a mai facut-o niciun artist,Loredana si-a surprins intotdeauna publicul. Calitatile vocale deosebite, temperamentul si stilul sau unic i-au permis sa abordeze toate genurile muzicale. In aceasta toamna, Loredana a pregatit pentru toti iubitorii muzicii sale un spectacol total.

Dam la concurs 5 invitatii simple la acest concert special, iar daca vrei si tu una din ele, iata ce trebuie sa faci:

1. Sa dai like paginii de Facebook Urban.ro;

2. Sa te uiti la noul videoclip al Loredanei – Apa;

2. Sa raspunzi printr-un comentariu la postarea asta la intrebarea: Cum se numeste cel mai nou album lansat de Loredana?

Concursul incepe acum si dureaza pana joi, 22 noiembrie 2012, ora 15:00, atunci cand vor fi anuntati si cei 5 castigatori. Acestia vor fi alesi prin random.org, dintre cei care urmeaza toti cei 3 pasi necesari pentru inscrierea in concurs.

Va rugam sa NU PARTICIPATI la concurs daca nu puteti ajunge la concert. Nu uitati sa lasati o adresa valida de e-mail pentru a putea fi contactati in cazul in care castigati.

Mult succes!

Update:

Cei 5 castigatori sunt:  cristina neacsu (122),  dinca (72),  georgiana (86), mihai (137), alexandra vintila (123). Veti fi contactati pe e-mail pentru detalii.

Felicitari!

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *