Skip to content

Update. Castigatorii biletelor la concertul trupei lui Johnny Depp cu Hollywood Vampires. Concursul pentru concertul de pe 8 iunie e realizat in parteneriat cu iabilet.ro

Castigatorii concursului sunt:

Mihaila Vlad, Schiteanu Florin, Alina Dinca, Marinescu Catalina Cristina, Azamfirei Maria

Va rugam sa ne trimiteti un mail la [email protected] pentru confirmare si veti primi biletele electronic.

In cazul in care nu va revendicati biletele pana la sfarsitul acestei zile, 7 iunie, ora 24.00 ele vor fi redistibuite unor castigatori de rezerva.

Va multumim

***

Mai sunt doar cateva zile pana la concertul care marcheaza revenirea lui Johnny Depp in muzicile rock.

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry (Aerosmith) si Tommy Henriksen revine la Bucuresti pe 8 iunie la Romexpo in Parcarea C, in aer liber. In deschidere vor urca pe scena 12 Limbs.

12 Limbs e o formatie tanara ce vine din Londra, Marea Britanie. Abordeaza un Indie Rock classic in care mai regasim influente de alternativ si funk pe alocuri. 

Concertul are loc in Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C , din Bulevardul Expozitiei, incepand cu ora 19:00 iar concertele incep de la ora 20:00.

Urban.ro impreuna cu iabilet.ro va propune un concurs care aduce cu el amintiri de neuitat: bilete la concertul Hollywood Vampires.

Pentru a putea participa trebuie sa trimiteti un mail la [email protected] si sa ne spuneti cine este in componenta trupei Hollywood Vampires.

Raspunsurile se primesc pana pe 6 iunie, ora 24.00.

Vor fi desemnati 5 castigatori, care vor primi cate 2 bilete la concert.  

Castigatorii vor fi anuntati pe 7 iunie la ora 10.00 pe urban.ro si pe pagina de facebook urban.ro

Succes.

Citește în continuare