Skip to content

Concurs! Castiga 2 invitatii la concert Phoenix la Re:public!

  • envelope icon

Formatia PHOENIX se intoarce in Bucuresti, in 13 iunie, in cadrul unui concert inedit in clubul REPUBLIC. Vrei o invitatie speciala? Intra in concurs!

Phoenix aduce pe scena clubului REPUBLIC (Centrul Vechi, Str. Selari nr 14) si doi invitati speciali: Andrei Cerbu (11 ani, chitara) si Flavius Hosu (13 ani, baterie). Participarea in cadrul concertului din 13 iunie va reprezenta un debut al unei colaborari de durata, care demonstreaza intinerirea proiectului Phoenix si constituie in acelasi timp si o continua rampa de lansare pentru tinerele talente – lucru evident de jumatate de secol.

Componenta actuala a formatiei Phoenix: Costin Adam (voce), Dan Albu (ghitara, backing vocals), Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, backing vocals), Volker Vaessen (bass), Ionut Micu (baterie), Sergiu Corbu Boldor (vioara, backing vocals), Nicu Covaci (chitara, voce).

CONCURS! Lasa un comentariu mai jos in care ne spui care este albumul PHOENIX preferat si de ce il preferi? Vom alege doi castigatori, fiecare va primi cate o invitatie single la concertul de pe 13 iunie.

ATENTIE! Ii rugam sa comenteze/ sa se inscrie in concurs numai pe cei care isi doresc sa mearga la concert si planuiesc sa raspunda la emailul prin care vor fi anuntati ca au castigat (e vorba de emailul cu care vei comenta mai jos).

Concursul incepe astazi, 2 iunie si se va incheia pe 8 iunie.

Biletele pentru concertul Phoenix se pot achizitiona dupa cum urmeaza:

– Online de pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ (bilete electronice)

– In format fizic din reteaua IaBilet: magazinele UMAN si SENIA din toata tara si de la agentiile Perfect Tour din toata tara (locatiile si adresele le gasiti online pe www.iabilet.ro/retea)

Pretul biletelor este de 50 lei (achizitionare online) si 60 de lei (achizitionare in Republic, in ziua concertului). Mai multe detalii despre clubul Republic si acest show magnific Phoenix gasesti AICI!

Sa inceapa jocurile!

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *