Skip to content

Concurs! Castiga 3 abonamente duble la B\’Estfest Summer Camp 2012!

B\’Estfest Summer Camp este unul din cele mai cool evenimente ale verii! Stim ca multi dintre voi vor sa se distreze in cele trei zile de festival asa ca va dam trei abonamente duble la concurs!

B\’estfest Summer Camp 2012 are loc peste mai putin de o luna intre 6 si 8 iulie iar toata distractia are loc in B\’estfest Park in Tunari, pe malul lacului Pasarea. B\’estfest 2012 propune mai multe scene, mai multe activitati, mai multe nume si continua practic in directia inceputa anul trecut odata cu mutarea in noua locatie!

Artistii straini confirmati pana in prezent sunt:
 
Vineri, 6 iulie: Garbage, The Qemists Stanton Warriors, Kreator, Moonspell si Turbo
 
Sambata, 7 iulie: Royksopp, Selah Sue, Mala Vita, Booka Shade, Trolley Snatcha, Obituary, Last Hope
 
Duminica, 8 iulie: Pulp, Caro Emerald, Andy C, Modestep (live), Dope D.O.D, Skindred, Tristania, Meshuggah, Pipes and Pints, Regardless of Me
 
Pe langa asta, vom avea o multime de artisti romani, inclusiv cu showuri speciale de la Parazitii, BUG Mafia, Suie Paparude si altii.

Daca va place cum suna line-up-ul, sunt sigur ca vreti sa fiti acolo, sa ascultati muzica buna si sa va distrati alaturi de echipa Urban.ro! Pentru asta, pornim un concurs cu 3 abonamente duble – veti avea intrarea asigurata pentru trei zile si veti putea fi insotiti de cineva ales de voi.

Pentru a intra in concurs trebuie sa ne spuneti care este lucrul pe care sunteti cel mai entuziasmati sa il faceti in Summer Camp-ul pus la punct de Emagic, inafara de concerte? Lasati raspunsul mai jos intr-un comentariu pana pe 1 iulie cand vom alege 3 castigatori prin tragere la sorti pe random.org.

 UPDATE 2: Castigatorii concursului sunt: 192 – maria, 241 – Daniel, 240 – Adina Albina, 285 – Karina. 
                         Echipa noastra va va contacta la adresele respective.
                         Multumim tuturor pentru participare.

UPDATE: Pentru ca asa de multi dintre voi sunt interesati si doritori de a ajunge la B\’Estfest Summer Camp anul acesta, prelungim concursul pana miercuri si oferim inca un abonament dublu la cel mai tare festival al verii. Castigatorii vor fi anuntati tot miercuri, 4 iulie!

Biletele pentru B\’Estfest sunt disponibile pe www.MyTicket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Sala Palatului la pretul de 265 lei abonamentul de festival si 125 lei biletul pentru o singura zi. Pentru cei care doresc acces in camping la pretul abonamentului/biletului se adauga si un voucher de 15 lei.

Citește în continuare